Hugo Helmig på Sejergaarden

08 mar 2018 kl. 19:00 - 20:30

Sejergaardsskolen, Sejergårdsvej 2, 4340 Tølløse

SÅDAN : Dobbelt GAFFA-prisvinder ("Årets nye danske navn" og "Årets danske hit")

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu (sept. '17) ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over - og også Tølløse!!

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille de første koncerter, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Førstesinglen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri.

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal - få minutters gang fra Tølløse station.

Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade).

Dørene åbnes kl. 18.00, hvor der kan købes franske hotdogs, vand, sodavand m.m. i caféen.

Kl. 19.00 - 19.15 vil den unge singer/songwriter Ida Vermehren optræde.

Ca. 19.15 går Hugo Helmig på scenen.

Koncerten er en standkoncert - og der kan ikke købes alkoholiske drikke.

Entré

Salg lukket