spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

I Think You’re Awesome - Acoustic Sounds // Taïga [Vinterjazz 2023]

Afholdt event

I Think You’re Awesome - Acoustic Sounds // Taïga [Vinterjazz 2023]

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 feb 2023 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Indiejazz, barok og klassisk avant garde. Så vidt kommer vi omkring, når I Think You’re Awesome og Taïga gæster Klein. Det bliver en aften, hvor der ikke skeles til genrer, men i stedet kredses om at skabe en intim musikalsk oplevelse af akustisk vellyd. 

Det er fair at sige, at I Think You're Awesome det seneste årti har spillet en central rolle i dansk jazz. De har med ukuelig nysgerrighed undersøgt et sammenspil, der danner sit eget musikalske rum og hele tiden trækker bramfrit og engageret på en bred vifte af inspirationer. 

Med deres nye numre sejler de ud på endnu en ny færd. Synthesizere er skiftet ud med trædeorgel, toy-piano, prepareret klaver og celeste. Der er banjoer, mandoliner, akustiske guitarer, xylofoner og klokkespil. Alt dette præsenteret så akustisk som muligt i rummet. Det bliver dynamisk, intenst og på mange måder, lader I Think You’re Awesome publikum komme tættere på end nogensinde før. 

Taïga er et ensemble i dynamisk størrelse. I aften består det af violinist Cæcilie Balling og cellist Maria Isabel Edlund. Taïga ønsker at undersøge balancen mellem den gennemkomponerede, traditionelle musik og det improviserede, impulsive og intuitive. Med klassiske satser som byggesten, bruger de improvisation til at skabe en koncert hvor de opløser det klassiske udtryk med skæve, nutidige og humoristiske spejlninger.

De to grupper slutter aftenen af med at slå sig sammen til et stort akustisk orkester.

 

Døre kl. 20.00

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .