spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

IBEN HØJ - HIMMEL & HAV

Afholdt event

IBEN HØJ - HIMMEL & HAV

Fra Gratis

Sted

Dato

14 mar 2024 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Invitation til fernisering torsdag den 14. marts kl.17

af strikdesigner og kunstner Iben Højs stedsspecifikke værk i Brønshøj Vandtårn

Udstillingen kan opleves frem til torsdag den 9. maj og er åben fra onsdag til søndag, kl.12-17

Program

 • Velkomst ved arkitekt og kurator Lawrence Ebelle
 • Strikdesigner og kunstner Iben Høj vil være til stede
 • Musikalsk performance af Sitrekin – det nye soloprojekt fra Kirstine Stubbe Teglbjærg, medstifter af Blue Foundation / Hun Solo.


Himmel & Hav er den første udstilling i triptykonet Fortællinger om Vand i Brønshøj Vandtårn. Tekstildesigner og kunstner Iben Høj har fået frie hænder til at udfolde sine strikkede, rumlige udsagn i vandtårnets arkitektoniske ramme.

Med meterlange, sarte farvetråde har hun strikket et værk, der som mæandere bølger mellem bjælker og søjler i den tidligere vandkatedral. De delikate bannere virker som metaforiske påmindelser om vandets tvetydige natur; både kraftfuld og skrøbelig. Med kunstinstallationen ønsker kuratoren og kunstneren at øge bevidstheden om vandkrisen gennem kunst. Hvis vi ikke passer på vores vigtigste ressource er vi jo på dybt vand!

Læs mere her:

www.vandtaarn.kk.dk


Udstillingen er kurateret af Curated Works (www.curatedworks.agency) og muliggjort med generøs støtte fra fonde og sponsorer:

Ellen & Knud Dalhoff Larsens Fond

Grosserer L. F. Foghts Fond

Brønshøj-Husum Lokaludvalg

Forening Brønshøj Vandtårn

Arrangør

Lokation

Brønshøj Water Tower, Brønshøjvej 29, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .