Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ibrahim Electric / Lund Havn Støttefest

Afholdt event

Ibrahim Electric / Lund Havn Støttefest

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

18 aug 2023 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

IBRAHIM ELECTRIC - FOR ONE NIGHT ONLY!!!

Støttefest til Lund Havn: Musik, Designmarked, Food & Drink…!

17:30 - Warmup: John Paul Rossi (guitar/sang)
18:30 - Ibrahim Electric

(under hele arrangementet kan du købe lokal mad og drikkevarer)“BETTER THAN VIAGRA” - Information, DK
Den fandenivoldske danske trio IBRAHIM ELECTRIC har i løbet af 10 år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Musikken trækker på så mange forskellige referencer som jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues, disco m.m…

Til Lund Havn støttefest kan du møde lokale kunstnere og designtalenter fra Stevns. Du kan finde alt fra møbeldesign, secondhand og keramik til smykker og artworks.


Kom til denne attraktiv familie begivenhed: I kan glæde jer til en støttefest på Lund Havn med energi, power, virtuositet og spilleglæde!


Om Lund Havn: Lund er en lille landsby ved kysten Faxe Bugt. Landsbyen er beliggende midt i det skønneste landskab af store landbrugs- realer og mindre skove. Omkring et slynget gadeforløb samler landsbyens huse sig og danner det lille bysamfund. Gaden - Lund Gade - stopper ved havnen, hvor himmel, fri udsigt og hav møder en. Havnen er byens samlingspunkt og har historisk set været kimen til dannelse af landsbyen. Fra havnen har fiskerne haft deres daglige tur på havet og det er havnen, der har været næringsliv for byen. I dag er havnen forsat livgivende – ikke som udgangspunkt for et fiskerierhverv, men som ramme om landsbyen. Havnen skaber identitet og er samlingspunkt for mange af byens aktiviteter, hvilket gør den meget vigtig for et samfund hvor skole, institutioner eller andre tilsvarende samlende faktorer er centralt placeret i andre og større byer. Sagt på en anden måde: ’Havnen gør at Lund er mere end en samling huse omkring en gade’. Havnen skaber også en ønsket adgang til vandet, som er en af bevæggrundene for at mange vil bosætte sig i Lund. Endelig er havnen også til gavn for et stort opland, der netop her har mulighed for at komme til vandet.

Lund er et åbent, imødekommende og traditionsrigt landsby- samfund – her er faste traditioner og møder på tværs af generationer året rundt. Det er et landsbysamfund hvor man vil hinanden og vil landsbyen. Havnen er en anerkendt livsnerve og det er en fælles bekymring, at uden en havn er der ingen egentlig landsby.

Lund Havn er et anlæg, der løbende er blevet udbygget, ombygget og vedligeholdt efter bedste evne. Det er nu slidt og restlevetiden for havneanlægget er meget begrænset. En isvinter eller en stormflod vil desværre kunne være totalt ødelæggende for havnen: Denne støttefest på 18. august vil defor indsamle penge til væsentlige reparationer og vedligeholdelse omkring havnen!


OBS: Vil du hjælpe Scandinavian Cello School at fortsætte med at bringe prisvenlige koncerter til Stevns lokalområde? Så vælg blot en billet med selvbetalende gebyr - hver krone hjælper...!

Arrangør

2.1 milliard har læst om elitecenter på Stevns for klassisk musik

På Stevns ligger en international skole for eliten af unge talenter inden for klassisk musik, og den vækker stor international interesse. Med omtale i medier som The New York Times har 2.1 milliard verden over åbnet og læst omtale af Scandinavian Cello School. Interessen skyldes det helt særlige fokus på, at den benhårde træning til at blive topmusiker skal gå hånd i hånd med fokus på socialt samvær, naturoplevelser og god mad. Filosofien er, at det skaber bedre musikerliv og bedre musikere.

?si=49ZPQH-0fzyPBJol

Scandinavian Cello School ligger på Stevns med udsigt over vandet til Møn. Her arbejder direktør og internationalt prisvindende cellist Jacob Shaw sammen med andre af verdens bedste klassiske musikere for at hjælpe og fremme unge musiktalenter.

Skolen er lykkedes med at bringe den klassiske musik ud til nye publikummer og i utraditionelle omgivelser. Det udfordrer og styrker de internationale og danske talenter, der bliver bragt sammen. De unge talenter får undervisning, netværk, balance og begge ben plantet i den danske muld. Effekten er tydelig: en styrket kvalitet af den allerede stærke scene herhjemme og en udbredelse af særligt danske tilgange i den internationale klassiske musik, hvor øvelse og fokus går hånd i hånd med socialt samvær, naturoplevelser og god hjemmedyrket mad.

Tal fra Hypefactors viser, at historien om cellocenteret i Danmark, der tiltrækker unge musikere og støtter dem hver især med utraditionelle metoder har fået 2.1 milliard unikke visninger i 5 kontinenter – godt hjulpet på vej af en event, hvor cellisterne spillede for en flok hereford køer på Stevns. D. 25/4 var The New York times på besøg, og det forudsagede at Scandinavian Cello School kom på forsiden medfølgende en lang artikel. Siden da har artikelen spredt sig blandt andet i CNN, The Guardian, The Sun, Classic FM, Sueddeutsche Zeitung, Euronews, The Late Show, NPR, The Telegraph, El Dia, CBC, France Musique, CPR, The Straits Times, Klara Radio, RTL-HR, TV2, Politiken...

Men der er alvor og tårnhøje ambitioner bag løjerne. ”Vi ønsker at kunne udvide vores aktiviteter, så vi kan gøre mere for den klassiske musik, for de unge og for at bringe et nyt publikum kunstneriske oplevelser i utraditionelle rammer. Og så ønsker vi, at dette kan blive et sted, hvor kreative, kunstnere, filantroper og mange andre kan komme og opleve roen og kunsten,” siger Jacob Shaw.

SCS vil bidrage til fremtidens danske musikliv, ved målrettet at støtte de 3 stier som danner ramme for en dansk musik uddannelse (musikskolerne, MGK centrene og konservatorierne). I 2022/3 lægger de ud med et skræddersyet program som skal inspirere, informere og motivere den næste generation af danske musikere.Lokation

Lund Havn, Lund Gade 52, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .