Indisciplinarian Fest 2019

18 maj 2019 kl. 20:00 - 23:59

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

Efter sidste års velbesøgte festival annoncerer det københavnske alternative metal- og hardcore-pladeskab INDISCIPLINARIAN nu anden udgave af selskabets INDISCIPLINARIAN FEST, som igen i år finder sted i Pumpehuset.

Sidste års INDISCIPLINARIAN FEST i Pumpehuset blev en kæmpe succes med en fuldt Byhaven, et næsten udsolgt Pumpehuset, og syv fremragende koncerter fra de fremmeste bands i den mere utilpassede ende af dansk metal og hardcore. Selskabets én-dags festival vender tilbage igen i år, når INDISCIPLINARIAN FEST 2019 løber af stablen lørdag d. 18. maj 2019 i Pumpehuset i København. Jacob Krogholt fra INDISCIPLINARIAN siger om festivalen:

“Med sidste års positive oplevelse i bagagen har vi været aldeles opsatte på at fortsætte den gode nystartede tradition. Vi ønsker at lave en fest for alle de vilde bands, som vi arbejder med og kender, og ikke mindst de folk, der værdsætter musikken. Vi sætter pris på musik, der larmer, eksperimenterer og tager chancer, og vi kombinerer gerne festen med det udfordrende, hvor man får noget med sig hjem på flere fronter. Så her er vi igen!”

Også i år optræder syv bands og kunstnere, men hvor line-uppen sidste år kun bestod af label-relaterede artister, forholder det sig lidt anderledes i år. INDISCIPLINARIAN har valgt at kuratere et line-up i Byhaven bestående af kunstnere, som ikke udgiver musik på selskabet, men som selskabet ikke desto mindre er fans af. Kellermensch-frontmanden SEBASTIAN WOLFF lægger ud med et solo-sæt, herefter overtager københavnske EYES med deres intense blackened hardcore, inden de svenske old school-dødsmetallere BASTARD GRAVE afslutter Byhavens gratis program denne dag.

Herefter starter den Indisciplinarian-relaterede lineup inde i Pumpehusets Sorte Sal, hvor billetterne koster 140 kr. Først på scenen er selskabets nyeste signing, det albumdebuterende dansksprogede hardcore-band NYT LIV, og herefter følger mørkemændene SONS OF CAIN, den progressive doom-kvartet ALKYMIST og afslutningsvis optræder et sidste band, som annonceres i starten af maj. Posteren til INDISCIPLINARIAN FEST 2019 er skabt af Rising-sanger og illustrator Morten Grønnegaard, og de første halvtreds gæster i Sorte Sal får et gratis fysisk eksemplar af posteren med sig hjem.

INDISCIPLINARIAN har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Morild, Alkymist, Orm, Solbrud, Fossils, Rising og Piss Vortex. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af den uafhængige musikbranche, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. INDISCIPLINARIAN kuraterer deres udgivelser ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående hos alle de kunstnere, som INDISCIPLINARIAN arbejder med

Billet

DKK 140,00 + DKK 12,00 gebyr