Event aflyst

Informationsaften - fortælleuddannelsen i nordisk visdomsfortælling

Gratis

Sted

Dato

15 maj 2020 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Overvejer du at deltage på fortælleuddannelsen i nordisk visdomsfortælling? 

Så kom til en info-aften og find ud af hvad uddannelsen kan åbne op for dig. 

Uddannelsen henvender sig til psykologer, psykoterapeuter, coaches, undervisere, pædagoger – og alle andre godtfolk, der elsker en god nordisk myte eller et folkeeventyr – og kunne godt tænke sig at bruge dem til formidling for deres publikum.

Det er en uddannelse for dig, som forstår i din kerne, hvor vigtigt det er med det paradigmeskifte som er i gang nu; fra det destruktive mind-set, som leder og fordeler til sin egen fordel, til et mind-set, hvor beslutninger træffes til menneskers og naturs fordel – til gavn for de kommende 7 generationer.

På uddannelsen fokuserer vi på de fortællinger, som sjældent bliver fortalt i den nordiske mytologi – nemlig gudindefortællingerne.

Vi har fokus på kraftfulde historier om de såkaldte feminine egenskaber – gudindernes attributter; intuitionen, altruismen, samarbejdet, medfølelsen, omsorgen og forbundenheden med naturen igennem fortællinger om de nordiske gudinder Freja, Idun, Hel, Skade mm.

Hensigten er at vi styrker disse egenskaber hos drenge såvel som piger – kvinder såvel som mænd. For disse egenskaber findes i os alle på tværs af køn. Vi arbejder med udgangspunkt i visdommen i de ældste håndskrifter – inden at patriarkatet ændrede gudinderne og symbolerne til egen fordel.

De vers som blev skrevet ud af historierne bliver synliggjort og selv hvis du er godt befærdet i den nordiske mytologi kan du kan forvente at få nye indsigter.

Ønsker du:

 • At blive dygtig til at fortælle historier og kunne formidle deres budskab klart og tydeligt?
 • At forbinde dig dybt med de nordiske gudindemyter og få nye indsigter i både dig selv og samfundet derigennem?
 • At være forandringsagent for en ny bæredygtig og kærligere fremtid igennem din formidling?

Så er fortælleuddannelsen i den nordiske visdomstradition måske noget for dig.

Informationsaftenen bliver i et lille fortroligt rum på max. 15 deltagere. 

Arrangør

Lokation

Rosenvangs Allé 251, 8270 Højbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .