spring til hovedindhold

Inspiration til indretning af læringsmiljøer

Foto af Ben Wicks @ Unsplash

Inspiration til indretning af læringsmiljøer

Fra DKK 20,00

Sted

Beskrivelse

Foredraget handler om hvordan den private børnepasser kan indrette sit hjem og uderum så den private pasningsordning – som samlet pædagogiske praksis – styrker læringsmiljøet for børnene og medinddrager børnenes perspektiver i indretningen. I foredraget vil vi sammen blandt andet undersøge og blive klogere på: • Hvad et læringsmiljø er - fysisk, psykisk og æstetisk. • Hvorfor det er vigtigt at have fokus på læringsmiljø. • Hvordan vi indretter hjemmet og uderummet så vi opnår et sundt og godt læringsmiljø for børnene? Videns- og erfaringsdeling med inspiration og konkrete forslag til indretning. • Hvordan vi i indretningen også kan tage udgangspunkt i børneperspektivet – dvs. hvordan vi også kan tage højde for børnenes egne interesser - og behov. Varighed: 2 X 45 minutter Program: Kl.18.30-19.15 Læringsmiljø Kort om læringsmiljø • Det fysiske • Det psykiske • Det æstetiske Hvorfor er det vigtigt med fokus på læringsmiljø – nyeste viden Organisering og indretning: konkrete idéer og inspiration Kl.19.25-20.10 Børneperspektivet – og en lille øvelse i indretning Hvad er børneperspektiv? I par eller små grupper skal vi prøve at indrette et rum (inderum eller uderum) hvor vi tager højde for det fysiske, psykiske eller æstetiske læringsmiljø. Så frem med farverne og det kreative blik.

Lokation

Stenløse Kulturhus Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på