skip to main content

L'événement est terminé - Vous avez manqué cet événement ?

Jetez un coup d'œil à ces prochains projets triés sur le volet !Pour plus d'informations sur les événements passés, faites défiler la page.
Chargement...
 
 
Nearby events
Chargement...
 
 
Les avantages d'un même type de produit
Chargement...
 
 
Événements du même type

Inspirationstur til Lolland & Falster

Evénement annulé

Inspirationstur til Lolland & Falster

De DKK 300,00

Emplacement

Date

05 Mai 2018 07:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Réservez en toute confiance : Billetto garantit le remboursement des événements annulés, assurant ainsi votre tranquillité. En savoir plus

Description

Vi planlægger en heldagstur til Lolland & Falster, som er fyldt med små inspirerende producenter, og vi skal møde nogle at de fremmeste ildsjæle.

Vi har fået lokket Nethe Plenge, forfatter til to meget inspirerende bøger: ”En bid af sydhavsøerne - en hyldest til råvarerne” ogPå tur i Lolland & Falsters spisekammer”

om området til at guide os igennem og præsentere os for alt det, de kan.

Foreløbig slagplan for besøg på Lolland-Falster den 28.10 2017

kl. 7:00 afgang fra Odsherred

kl. 7:50 opsamling af københavnere i Roskilde?

kl. 9:45 - 10:30 Lammehave gård, kornproduktion. Møde Jacob Jørgensen og høre om deres kornprojekt. De dyrker desuden en masse økologiske grønsager.

kl. 11:30 – 13:30

Møde med Susanne Hovmand på Knuthenlund, evt. frokost, som har trukket hele området op med sine mange initiativer og gåpåmod. En ildsjæl ud over det sædvanlige. Knuthenlund er et åbent, biodynamisk landbrug midt i Lollands frodige natur. Her er produkterne skabt med respekt for dyrene og naturens egen orden. "Jeg besluttede dengang, jeg overtog gården, at jeg ville lave noget, som gav mig lyst til at stå op hver morgen og gøre en ekstra indsats. For mig er det vigtigt, at jeg kan give Knuthenlund videre med god samvittighed. Vi skal huske, at vi kun er her i en begrænset tid, så vi skal passe godt på jorderne og naturen omkring os og ikke mindst de folk, som er kommet her gennem mange år. Så jeg satte mig meget grundigt ind i, hvordan man laver økologi og god ost, og så gik vi i gang".

kl. 13:45 – 14.30 Thorlin gedeavl, Joan Thorlin

Joan Thorlin er kogekone på Lolland. Hun har gennem mange år brændt for at lave god mad fra bunden af ordentlige råvarer, og har af samme grund åbnet eget spisested ”Lolland-Falster Spisehus” i Stokkemarke på Lolland. Her serverer hun og husbonden Peter mad efter samme koncept, som hun har gjort i alle årende som kogekone. Mad udviklet og produceret af årstidens friske råvarer samt kød og grønsager af egn avl eller fra lokale fødevareproducenter på Lolland-Falster.

Joan Thorlin prioriterer meget høj dyrevelfærd. Sammen med skovejer Per Holm Jensen har hun udviklet et nyt koncept omkring skovgrise, som vokser op i en skov i Stokkemarke, hvor de går og roder i jorden og bader i mudderhuller hele sommeren. Når de vejer fra 100 til 150 kg. slagtes de hos Slagter Engdahl i Holeby. I samarbejde med Aage V. Jensen Fonden har hun naturpleje ved Kaløgrå, hvor hendes får, lam og geder afgræsser et stort fuglereservat. Kødet fra alle Joans dyr kan købes i Sakskøbing Madhus eller på Spisestedet i Stokkemarke

kl. 15:00 ankomst Madhuset, kaffe og kage, møde med Birte Aagaard, som er ildsjælen bag Sakskøbing Madhus, det gastronomiske centrum på Sydhavsøerne.

Madhus projektet som foreløbig tæller Foreningen The Little Apple på over 400 medlemmer, en dejlig gårdbutik og en skøn madskole, medvirker til at understøtte, accelerere og synliggøre den positive madkulturelle-, gastronomiske- og landbrugsmæssige udvikling, der er sket på Sydhavsøerne over de sidste 10 år.

kl. 16:30 afgang

kl. 19:25 ankomst Odsherred

Ved kørsel i private biler forkortes køretiden til 2 timer.

Lieu

Egebjerg skole, Egebjerg Hovedgade, 4500 NYkøbing Sj

FAQ (Foire Aux Questions)

  • Je n'ai pas reçu mon billet par e-mail. Que dois-je faire ?

    La première chose à faire est de vérifier vos filtres de spam et votre boîte mail. Vos billets ont été envoyés en tant que pièce jointe et peuvent être considérés comme spam par certains services de messagerie. Sinon, vous pouvez toujours trouver vos billets sur votre compte Billetto auquel vous pouvez accéder dans les navigateurs ou l'application Billetto. Pour plus d'aide à ce sujet, consultez ceci.

  • Je souhaite annuler mon billet et me faire rembourser. Que dois-je faire ?

    L'approbation des remboursements est entièrement décidée par l'organisateur de l'événement, et vous devez prendre contact avec lui pour discuter des options s'offrant à vous. Pour contacter l'organisateur de l'événement, il suffit de répondre à l'e-mail de confirmation de votre commande ou d'utiliser le formulaire "Contacter l'organisateur" sur le profil de l'organisateur. Pour plus d'aide à ce sujet, consultez ceci.

  • Je me suis inscrit sur une liste d'attente, que se passe-t-il désormais ?

    Si des billets supplémentaires sont disponibles, vous en serez informé (par e-mail) parmi les autres personnes qui se sont inscrites sur la liste. Les achats se font selon le principe du premier arrivé, premier servi. Pour plus d'informations, consultez ceci.

  • Où puis-je trouver un lien vers un événement en ligne ?

    Consultez la page de confirmation de votre commande ou l'e-mail de confirmation de votre commande. En général, l'organisateur de l'événement fournit les détails dans l'e-mail de confirmation de la commande ou il peut vous envoyer un e-mail de suivi avec un lien vers son événement en ligne. Vous pouvez également consulter la description de l'événement sur Billetto où l'organisateur de l'événement devrait décrire comment rejoindre l'événement en ligne. Pour plus d'informations à ce sujet, consultez ceci.

  • Qu'est-ce que la protection des remboursements et pourquoi en aurais-je besoin ?

    La protection contre les remboursements vous donne l'assurance qu'en cas de circonstances imprévues et inévitables vous empêchant d'assister à un événement, vous pourrez demander un remboursement. Pour plus d'informations à ce sujet, consultez ceci.