Interiør: Plads og ro på få m2

30 aug 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Få inspiration til boligindretningen fra arkitekt Frederikke Aagaard. Denne gang viser Interiør, hvordan du kan få mere plads ud af få kvadratmeter.

Boligpriserne er i vejret, og vi vender hver en kvadratmeter i vores boliger for at give plads til den nye kæreste, lillesøster eller hund. Og så er de bløde værdier i centrum – der er øget fokus på familien, deleøkonomi og bæredygtighed – det smitter også af på vores livsstil.

Indret som en professionel, når du er blevet klogere på pladsoptimering med Frederikke Aagaard, som er arkitekt og kendt fra blandt andet DR og TV2 - og brug din nye viden på dit eget hjem.

”Intet er mere vitalt for en god indretning, end at der er plads nok til alt, så man kan rydde op og skabe visuel ro.” Frederikke Aagaard.

I interiør iscenesætter vi Salen i DAC med rigtige møbler, lamper og materialer, som Frederikke bruger til at formidle sin brede erfaring med boligindretning. Du kommer også til at arbejde med din egen boligindretning gennem f.eks. moodboards, materialeprøver m.m.

Du får:

  • Adgang til Interiør eventet inkl. materialer
  • Entre til DACs udstillingen Welcome Home (værdi 110 kr.)
  • Gratis Bo Bedre med hjem


Billedekreditering: Frederikke Aagaard + Morten Lundrup

Læs mere om Frederikke her:

https://frederikkeaagaard.com/pages/about

Welcome home udstilling

En del af arrangementsrækken ’Interiør’

Interiør skabes i samarbejde med Bo Bedre

adgang til event og udstilling

Salg lukket


Bo Bedre rabatbillet

Salg lukket