spring til hovedindhold

INTRODAG TIL AUTISMESPEKTRUM - FORSTYRRELSER

INTRODAG TIL AUTISMESPEKTRUM - FORSTYRRELSER

Fra DKK 1.950,00

Sted

Dato

30 sep 2024 kl. 09:00 - 15:30

Beskrivelse

​INTRODAG TIL AUTISMESPEKTRUMFORSTYRRELSER

OPLÆGSHOLDER: PSYKOLOG OG SPECIALKONSULENT JENS WILBRANDT


STED: SKOVHAVEN | KLOGERE

Frederiksgade 17D, 5700 Svendborg​
​TID: 30. september 2024, kl. 9-15.30

​​

OM KURSET

PSYKOLOG OG SPECIALKONSULENT JENS WILBRANDT GENNEMGÅR EN RÆKKE AF DE MEST CENTRALE FUNKTIONER OG OMRÅDER, HVOR PERSONER PÅ AUTISMESPEKTRET OFTE OPFATTER, TÆNKER OG AGERER PÅ ANDRE MÅDER END DET GENNEMSNITLIGE.

Centrale autismepædagogiske metoder og værktøjer bliver beskrevet, samtidig med, at der bliver opfordret til refleksion over hvilke redskaber som er relevante i forhold til de forskellige underliggende funktionsområder.

Dagens forløb

Dagen formidler et grundlæggende kendskab til autisme, men opfordrer samtidig til en differentieret tilgang, hvor autismepædagogik ikke betragtes som én samlet pakke, men en værktøjskasse af forskellige redskaber, som skal tilpasses den enkelte.

Der diskuteres risiko for overkompensering og gives eksempler på, hvordan en fleksibel autismepædagogik kan styrke udvikling og udvikling af mestringsstrategier for en stor gruppe personer med autismespektrumsforstyrrelser.

Formål og indhold

Kurset skal bibringe et fundament for at forstå centrale neurokognitive udfordringer som typisk ses ved ASF og redskaber til en individuelt tilpasset og udviklingsorienteret autismepædagogik.

PROGRAM

Dagen er en introduktion til forståelse af autismespektrumsforstyrrelser (ASF) og centrale autismepædagogiske tilgange og redskaber. Vi tager afsæt i en forståelse af autisme som en kompleks problematik med mange fremtrædelsesformer.


9.00-12.00
​Oplæg om forståelse af centrale funktionsområder som er involveret i autismespektrumforstyrrelser

12.00-13.00
​Frokost

13.00-14.00

Praksis-eksempler på autismerelaterede udfordringer for den professionelle

14.30-15.30
​Pædagogiske tilgange og værktøjer i praksis

-----------------------------------------------------------------------

TILMELDING & FORMALIA

​Deltagere: Ansatte ved det specialiserede socialområde, socialrådgivere, sagsbehandlere, lærere m.v.

Pris: 1.950,- inkl. fuld forplejning hele dagen.

​Bemærk:

Tilmeldingen er bindende. Bliver man forhindret kan man give pladsen til en kollega.

​Deltagergebyret kan ikke refunderes, med mindre aflysning sker fra vores side.


Læs mere på vores hjemmeside

Arrangør

SKOVHAVEN | KLOGERE udbyder kurser indenfor ledelse, pædagogik, psykologi og virksomhedsudvikling. Vores undervisere er erfarne - og ofte offentligt kendte autoriteter indenfor deres felt.

Vi sætter en ære i at arrangere dage, der både er fyldt med læring - men også med noget godt til sanserne, og et blik for, at den lærende hjerne behøver tid til refleksion såvel som velsmag og vitaminer.

Derfor foregår vores kurser og seminarer ofte på lokationer, hvor der er mulighed for at komme ud i ren natur. Og i de tilfælde, hvor vi udbyder kurser i byen, er det tæt på vandet, og i lokaler med godt lys og masser af god forplejning og forkælelse undervejs.

Lokation

SKOVHAVEN | KLOGERE, Frederiksgade 17D, 5700 Svendborg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder