Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Introduktion til kombucha og kunsten at fermentere med starterkulturer - smagning + workshop

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Introduktion til kombucha og kunsten at fermentere med starterkulturer - smagning + workshop

Fra DKK 450,00

Sted

Dato

14 mar 2024 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vil du lære mere om kombucha, hvad det vil sige at fermentere med starter-kulturer, og hvordan du kan komme igang derhjemme? - Så kom til smagning og workshop hos CulinaH, der hen over vinteren trækker sine smagninger og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København.

Denne sene eftermiddag skal vi tale om og smage på det levende køkken, med særligt nedslag i kombucha. Kombucha er fermenteret sødet te, der efterhånden er til at købe i mange butikker. Du kan dog lave det selv, hvilket er en stor fornøjelse både for dit køkkenliv, dit helbred, smagsløg og din pengepung.

Først gennemgår vi de overordnede principper ved at fermenterer med en starterkulture og det levende køkkens præmisser. Dernæst gennemgår vi den konkrete teknik bag kombucha, egenskaberne og så smager vi os igennem et udvalg af lækre fermenteret drikke.

Du får

Introduktion til fermentering og kombucha

Smagning

Workshop og egen nybygget kombucha + SCOBY med hjem

Lille opskrifthæfte

Lille snack, og et glas ren vin, kombucha, te eller kaffe efter eget ønske.

Pris 450kr

Børn under 8 år kan efter aftale følge med gratis


Det kan i øvrigt muligt at få et kort kursus betalt af din arbejdsgiver, hvis det er relevant for din stilling. Det kan være du arbejder som køkkenassistent, kok, pædagog, lærer eller lignende. Kontakt blot din arbejdsgiver i god tid for at høre om mulighederne.*CulinaH er lille kulinarisk virksomhed, der både driver et eksklusivt catering- og eventkøkken, samt udvikler inspirerende indhold, formidling og afholder små madkurser, talks og smagninger for private, virksomheder og organisationer.

CulinaH er stiftet af Marie Hertz (link), der har arbejdet som kok og iværksætter i det danske madland i mere en 20år. Marie har en kandidatgrad i miljøplanlægning og sundhedsfremme og tidligere har været medstifter af SLOW i Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg og Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde.


Nysgerrig på Suhrs Højskole? - landet eneste madhøjskole med fokus på omstilling, kultur og mad - læs mere her

Arrangør

CulinaH er en lille kulinarisk virksomhed, der både driver et eksklusivt catering og eventkøkken, samt udvikler indhold og formidling og afholder små madkurser og smagninger. CulinaH er stiftet af Marie Hertz, der har arbejdet som kok og iværksætter det danske madland i mere en 20år, har en kandidatgrad i miljøplanlægning og sundhedsfremme og tidligere har været medstifter af SLOW på Frederiksberg og Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde. Ved siden af CulinaH er Marie kulinarisk udviklingsansvarlig og underviser på Suhrs Højskole i København. 

læs mere om culinah på https://mariehertz.wordpress.c...

CulinaH har i vinteren 23/24 rykket et udvalg af køkkenet små madkurser og workshops ind på Suhrs Højskole i hjertet af København. Fra marts 2024 vil der være kurser både i byen og i CulinaHs smukke køkkener på Drejergråden mellem Lejre og Hvalsø.

Lokation

Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .