Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

J.S. Bach og tallet 6: #6 Henrik Brendstrup, cello, Poul S. Jacobsen, orgel

Afholdt event

J.S. Bach og tallet 6: #6 Henrik Brendstrup, cello, Poul S. Jacobsen, orgel

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

03 okt 2023 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Henrik Brendstrup, cello, opfører J.S. Bach Suite for cello solo nr. 1 i G-dur, BWV 1007 og suite nr. 5 i c-mol BWV 1011 og Organist Poul S. Jacobsen triosonate for orgel nr. 1 i Es-dur, BWV 1011

Henrik Brendstrup har etableret sig som en af landets mest fremtrædende og alsidige musikere. I bl.a. Den Danske Kvartet, Copenhagen Classic og Gefion Trioen, har han præget den danske kammermusikscene gennem mange år, ligesom det pædagogiske virke har været højt prioriteret, først som underviser ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og nu som professor ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. 

Koncerten er den 6. og sidste koncert i koncertrækken "J.S. Bach og tallet 6" hvor Aarhus Bach-Selskab præsenterer i alt 6 koncerter med 6 værker for solo violin, 6 værker for solo cello og 6 triosonater for orgel med 6 forskellige kunstnere. 

Det fulde program kan ses på www.aarhusbachselskab.dk

Lokation

Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .