Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Jacob Karlzon & Viktoria Tolstoy (SE)

Afholdt event

Jacob Karlzon & Viktoria Tolstoy (SE)

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 20:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Jacob Karlzon & Viktoria Tolstoy er nogle af den svenske jazzscenes største navne. 

Viktoria Tolstoy er en svensk jazzvokalist, som anmelderne har beskrevet som “jazzens store melodramatiker. En musiker, der som ingen anden kan få lykken til at lyde skrøbelig og bitre ting til at lyde magiske og smukke. Hun har konceptuelt indrammet og perfektioneret denne kunst!” 

Jacob Karlzon er jazzpianist, hvis spil trives i mellemtonerne, overgangene, det tvetydige - uanset om han er inspireret af klassikere som Grieg eller hard rockere som KoRn. Han har været Tolstoys akkompagnatør i mere end 20 år, og det bliver han nok ved med, selv om han for længst har fået succes i eget navn blandt andet med sine trioindspilninger på Warner Music. 

Efter flere internationale turnéer, hvor de har optrådt med deres egne større besætninger, kan I nu opleve dem i Musikhusets skønne festsal som duo - intimt, intenst og fuld af magi.


Line-up

Viktoria Tolstoy (vokal)

Jacob Karlzon (piano)


Foto: Claudia Hunter


Musikhuset Jazz er støttet af Københavns Kommune, Augustinus Fonden, Axel Muusfeldts Fond, Ernst B. Sund Fonden, Nordea-fonden, Vesterbro Lokaludvalg, Københavns Musikudvalg, Hoffmann og Husmans Fond og Sportgoodsfonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .