spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

JD FOUR [Jonas Due & Friends] || Vinterjazz 2024

Afholdt event

JD FOUR [Jonas Due & Friends] || Vinterjazz 2024

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

Forrige sommer gæstede Jonas Due KLEIN’s Dansepavillon med bandet OTOOTO til et brag af en koncert for fulde huse. Nu er han tilbage med sit nye projekt JD FOUR, der består af fire anerkendte musikere og improvisatorer fra Finland, Sverige og Danmark.

JD FOUR er en intim undersøgelse af harmoni, beats, trompet og analog synth skabt for at stille spørgsmålet "hvad er meningen med trompeten anno 2023"? Og hvis kunst, musik og improvisation er et spejl af nutidens samfund, hvordan kan det så oversættes til en "jazz"-kvartet?

Former og farver interagerer i en levende udfoldelse af musikalsk talent, mens kvartetten undersøger og udfolder Jonas Dues moderne, men enkle kompositioner. Bandet er både et moderne musikalsk statement og et vidnesbyrd om musikhistorie og kultur - med inspiration fra dansk kirkemusik, syntetisk house, R&B, pop og bebop.

Jonas dannede bandet ud fra en dyb trang til at begynde på en frisk og skabe noget nyt, der kunne blive til noget overraskende. Han valgte bandmedlemmer, der ikke kendte hinanden fra før, og det udvidede den samlede musikalske palet på grund af hver musikers unikke og upåvirkede smag. Bandet mødtes for første gang i sommeren 2022 for at spille en håndfuld koncerter under Copenhagen Jazz Festival. I februar 2023 tog gruppen på turné i Danmark og Sverige som forberedelse til at gå i studiet og indspille deres debutalbum.

Line up:

Jonas Due (DK) - trompet, effekter og komposition

Nikita Rafaelov (FI) - keys

Simon Peterson (SE) - kontrabas

Andreas Svendsen (DK) - trommer


Døre kl. 20.00.

Koncerten er en del af Vinterjazz 2024

Arrangør

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .