eventet sluttede

Jeg læser falsk - En forestilling om Ordblindhed - CPH STAGE

Gratis

Sted

Dato

25 maj 2019 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

JEG LÆSER FALSK

EN FORESTILLING OM ORDBLINDHED   C:NTACT

BESKRIVELSE

Omkring 7% af Danmarks befolkning er ordblinde, og ordblinde børn og unge klarer sig dårligere, når det kommer til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Men hvem er menneskene bag statistikken? På scenen møder du 13 mennesker, der fortæller hver deres historie om ordblindhed. For de er alle sammen forskellige. At være ordblind er ikke som et brækket ben – udfordringerne er ikke de samme, og det, som er umuligt for én, er måske ganske let for en anden – og omvendt.

Yderligere information

KREDITERING

 • Inger Eilersen (Instruktør)
 • Henrik Hartmann (Idé)
 • Personer med personlige fortællinger om ordblindhed (Fortæller)
 • Medvirkende (Dramatiker)

ALLE SPILLETIDSPUNKTER

 • Lørdag d. 25 maj kl. 16.00

SPILLESTED

Edison
Edisonsvej 10
1856 Frederiksberg C 

Arrangør

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.

Lokation

Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .