Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Jeppe Gram - The Doldrums Trio

Afholdt event

Jeppe Gram - The Doldrums Trio

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

13 jan 2024 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Jeppe Gram - The Doldrums Trio
Trommeslager og komponist Jeppe Gram kan her opleves med ny jazztrio bestående af saxofonisten Claus Waidtløw og hammond-organist, Mads Søndergaard
Trioens musik bevæger sig fra et fundament i den klassiske jazzlyd. Medspontanitet og lydhørt samspil, kommer trioen bl.a. omkring numre fra Jeppes seneste album, The Doldrums, (Årets Jazzudgivelse, Danish Music Awards 2022)
Udover prisen for hans seneste udgivelse modtog Jeppe Gram i 2021desuden en stor hæder i form af “Jazzlegatet” til Årets Musiker. Prisen uddeles hvert år af JazzDanmark i forbindelse med Danish Music Awards og er stiftet i samarbejde med Wilhelm Demant Fonden. Denne fine hæder blev ydermere fulgt op med kåringen til Årets Fynske Jazzmusiker i sommeren 2022.

Line Up:
Jeppe Gram / Trommer
Claus Waitløw / Saxofon
Mads Søndergaard / Hammond Orgel

Jeppe Gram
Senest har Jeppe Gram henover sommeren 2023 været aktuel på jazzfestivaler rundt omkring i DK med ny musik skrevet til Odense Jazzorchestra. En times musik med titlen “Ghost Of A City”. Her udfolder Jeppe sin musik i det helt store format, og musikken afslører en stærk kærlighed til grænselandet mellem amerikansk jazzkultur og den nordiske lyd, som kendetegner musikken fra vores breddegrader.

Arrangør

Rytmisk Musikforening Steps Ahead arrangerer moderne jazz- og verdensmusikkoncerter primært i samarbejde med KunstSmedjen men også med andre aktører i bydelen Musicon i Roskilde. Vi præsenterer nye og etablerede danske og udenlandske navne og understøtter tillige vækstlaget bl.a. i form af månedlige jamsessions og koncerter med lokale musikere.

Vi er støttet økonomisk af Roskilde Kommune og Statens Kunstfond samt DMF Roskile, Roskilde Musiske Skole og private sponsorer - dertil lægges medlemskontingenter og entréindtægter. Vi arbejder alle frivilligt i foreningen og alle indtægter går til musikerlønninger samt den generelle drift.

Rytmisk Musikforening Steps Aheads værdigrundlag er funderet i at støtte op om den levende musik og dens udøvere i Danmark. Vi vil gerne sørge for, at musikerne har gode vilkår, dvs. at de modtager som minimum Dansk Musiker Forbunds tarif for rytmisk musik ved koncerter og at der findes et velegnet koncertlokale samt gode lydforhold. Dette er både for at give musikere og publikum den bedste koncertoplevelse og for at udvise respekt for musikernes professionalisme og det store arbejde og tusindvis af øvetimer der er gået forud for at kunne spille live for et publikum. Dette vil vi honorere ved at arbejde for og med musikerne.

Lokation

KunstSmedjen, Bagtæppet 8, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .