Johnnie Walker 200 års fødselsdag

21 nov 2020 kl. 19:00 - 21:00

Vær med, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup fra Smagning.com i samarbejde med Live Event går i studiet for at fejre 200 års fødselsdag for Johnnie Walker.

Johnnie Walker er med med over 100 solgte flasker pr minut verdens største og mest ikoniske whisky brand. På denne smagning tilbyder vi en smagning, som aldrig er set før, og som næppe kan genskabes, da nogle af de flasker vi åbner kun er lavet i meget begrænset antal. Vi planlægger med (men mangler på grund af corona endelig bekræftelse) prominente gæster fra Skotland, som kan bidrage med lokale facts og historier.

Der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Det er let at deltage - se længere nede.

Vi skal gennem denne fremragende menu, med flasker som sjældent ses på smagninger:

 • Johnnie Walker Blender's Batch Rum Finish – en dejlig "basis" Johnnie!
 • Johnnie Walker Green Label – den elegante blended malt!
 • Johnnie Walker Double Black Label – den populære Black Label - løftet til næste niveau!
 • Johnnie Walker Blue Label – fantastisk, intet mindre. Top Shelf whisky!
 • Johnnie Walker Ghost & Rare Glenury Royal – et blend af maltwhisky udelukkende fra lukkede destillerier, med hjertet i det hedengangne Glenury Royal Distillery!
 • Johnnie Walker Legendary Eight 200th Anniversary – sammensat af whisky fra 8 destillerier (heraf nogle som nu er lukket), som eksisterede for 200 år siden da Johnnie Walker tog sine første skridt!

Og så er det jo en fødselsdagsfest - så de første 100 smagesæt der bestilles, får en lille ekstra gave med i form af 2 "Perfect Dram" glas på 9 cl. Passer lige i lommen - når det er tomt, forstås!

Prøveflasker med 3 cl af hver sendes med pakkepost, og skal bestilles senest onsdag 18/11 kl 12:00. Hvis I er 2 som vil være med sammen, er der mulighed for at bestille prøveflasker med 5 cl. Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de whiskyer vi skal smage, et glasunderlag (så du kan se hvad du smager), og en huskeliste til dig selv:

 1. Find et godt glas - gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
 2. Find et vandglas og en flaske vand
 3. Gå ind på https://smagning.com/online-jw-20201121 i god tid.
 4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
 5. Vær klar til godt to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Pakkerne med prøveflasker sendes ud i ugen op til smagningen.
Du får en mail med link til smagningen sammen med billetten.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke