Johnny Cash Band

16 aug 2018 kl. 20:00 - 22:30

Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers

Johnny Cash Band Ring Of Fire-tour 2018

Johnny Cash Band fra Randers holder legenden i live og holder samtidig fast ved traditionen om, at bandet optræder ved en koncert i Randers Ugen. Det sker som sædvanlig på Underværket, hvor dørene slås op torsdag den 16. august kl. 20. Johnny Cash Band turnerer i år under overskriften ”Ring Of Fire-tour 2018”, og det betyder, at der med udgangspunkt i en af de mest poplære Cash-sange serveres en stribe af hits fra den amerikanske country-, blues-, rock- og popstjerne.

”Ring Of Fire” blev udgivet i 1963 og var et klart nummer ét-hit i adskillige lande. Sangen har været en radiofavorit lige siden, og langt de fleste radiostationers playlister indeholder ”Ring Of Fire” uanset om der så er tale om rock, pop eller country-lister. Selv betragter Johnny Cash denne sang som en af sine tre mest væsentlige. Han har ikke selv skrevet den. Det har Merle Kilgore officielt med June Carter Cash med medforfatter og blev først indsunget af June’s søster Anita.

Repertoiret på 2018-turen omfatter igen hit på hit på hit, og musikerne er de samme som de foregående år i Randers Ugen – hver især i rollen som besætningen i The Tennessee Three, der blev etableret i 1960. Ivan Bach er i front med guitar og vokal som selveste Johnny Cash. Preben Dybsdal giver den som Luther Perkins og spiller alle guitarsoloer. Per Arlyng står stolt som bassisten Marshall Grant og lægger bunden i bandet sammen med Tommy Kragelund, der bag trommerne agerer W.S. Holland.

Siden starten i 2010 har Johnny Cash Band optrådt på utallige musikfestivaler, ved byfester, i forsamlingshuse og andre spillesteder i Danmark. Hvert år renoveres repertoiret så publikum hver gang kommer til at opleve nye sange fra Johnny Cash’s musikalske skattekiste, men selvfølgelig er klassikere som ”Ring of Fire” og ”Folsom Prison Blues” at finde ved hver optræden, ligesom sætlisten indeholder et udvalg af både de ældre og yngste Johnny Cash-sange. Torsdag den 16. august er turen så kommet til Underværket i Randers Ugen.

Billetprisen i forsalg er kr. 100. Eventuelle resterende billetter sælges ved døren for kr. 125.
DØRENE ÅBNES KL. 19

100

Salg lukket