spring til hovedindhold

Johnny Deluxe - ekstrakoncert // Pumpehuset

Johnny Deluxe - ekstrakoncert // Pumpehuset

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

24 maj 2024 kl. 20:00 - 25 maj 2024 kl. 01:00

Beskrivelse

"Vi vil ha mer'" - og det vil vi, for Johnny Deluxe spiller ekstrakoncert i Pumpehuset den 24. maj 2024.

Johnny Deluxe var i 00’erne soundtracket for en hel generation af unge festglade danskere, og mange af deres største hits har opnået status som evergreens. Selv i 2023 er det svært at undgå hits som ”Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’ hjemme i de danske stuer og på natklubber rundt i landet.

Der er nu gået 20 år, siden det folkekære band udgav det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ i 2004. Nu er bandet klar til at hylde albummet og den helt særlige æra, når de gæster Pumpehuset den 12. april 2024 (udsolgt) og den 24. maj.

Johnny Deluxe fik deres gennembrud i 2003 med singlen ’Elskovspony’ som en del af Karrierekanonen, som bandet endte med at vinde. ’Elskovspony’ endte senere med at blive et kæmpe hit og fik en plads i rotation på P3. Senere samme år udgav bandet den selvfinansierede musikvideo til sangen, der blev stemt ind på DRs ikoniske ’Boogielistes’ førsteplads. I 2004 udgav Johnny Deluxe det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ (4x platin), albummet indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange. På debutalbummet finder man sange som ’Elskovspony’. ’Drømmer Jeg’, og ’Vi Vil Ha Mer’’. Året efter fulgte bandet op på debutalbummet med albummet ’Luxus’, der også gik platin - hvor sangen ’Drenge Som Mig’ var at finde.

Til koncerterne kan man se frem til at skråle med på klassikere fra bandets debutalbum og bagkatalog. Om koncerten udtaler bandet: “Det er fuldstændig fantastisk at vores sange stadig lever derude på 20. år, det skal fejres med et brag af et show! Vi giver Elskovspony, Drømmer Jeg og alle de andre en Deluxe overhaling og præsenterer vores bedste show nogensinde. Vi glæder os til at fejre vores 20 års jubilæum sammen med jer!”.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder