spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Jorden kalder

Event aflyst

Jorden kalder

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

16 apr 2020 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Vi tager temperaturen på Arktis

Jorden kalder: Debataften på Statens Naturhistoriske Museum

Opvarmningen af Arktis sker mere end dobbelt så hurtigt som den gennemsnitlige globale opvarmning, og sneen og isen smelter hurtigt. Det betyder, at levevilkårene for planter, dyr og mennesker ændres hastigt, og Arktis får en stadigt mere fremtrædende geopolitisk rolle, fordi vi får adgang til nye naturressourcer. Men det betyder også, at Arktis’ påvirkning på de globale klima- og miljøforhold ændres. Forskere fra hele verden arbejder på at forstå, hvad der sker, og hvilke globale, regionale og lokale konsekvenser ændringerne har i dag og vil få i fremtiden.

For nyligt sagde islændingene farvel til gletsjeren Ok. Det er den første islandske gletsjer, der er forsvundet i klimaforandringernes tidsalder. De næste 200 år forventes alle vores gletsjere at gå samme vej. I denne udgave af 'Jorden kalder' sætter vi fokus på, hvordan fremtiden tegner sig for Arktis.

Debattører:

 • Nina Lundholm, lektor og kurator på Statens Naturhistoriske Museum
 • Uffe Jakobsen, lektor på Institut for Statskundskab, Professor (mso), Ilisimatusarfik / Grønlands Universitet
 • Jørgen Peder Steffensen, Iskerneforsker, Niels Bohr Institutet, Is&klima

Ordstyrer:

 • Martin Keller, Verdensmålskonsulent i Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, Københavns Kommune.


OM JORDEN KALDER


JORDEN KALDER er en serie debatarrangementer, hvor eksperter i samtale med hinanden og med publikum diskuterer, hvordan vi kan skabe en bæredygtig fremtid og give planeten sikkert videre til næste generation.

PUBLIKUM DELTAGER i debatten via deres smartphone ved at stille og like spørgsmål, der bliver vist på en storskærm.

'Jorden kalder' arrangeres i samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum og Sustainability Science Center, Københavns Universitet.

Læs mere og se flere debatarrangementer: https://snm.ku.dk/det-sker/jorden-kalder/

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Statens Naturhistoriske Museum Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .