Jørgen Clevins univers er tilbage!

Jørgen Clevins univers er tilbage!

Fra DKK 300,00

Sted

Dato

02 jul 2023 kl. 11:00 - 13:00

Beskrivelse

Det er 30 år siden, Danmark mistede den kendte og elskede legeonkel Jørgen Clevin, men hans ide og tilgang til børn er stadig lige aktuel. Og Børnemuseet elsker det!

Datteren Lotte Clevin og barnebarnet Emil Juul Clevin er gået sammen om at genskabe Clevins univers, og besøger Børnemuseet med en workshop taget ud af hans univers. Der skal klippes, klistres, og leges, så hele museet bliver lavet om til Clevins univers.

Til workshoppen må man gerne medbringe genbrugsmaterialer, som tomme mælkekartoner, toilet og køkkenruller og andet skrottet emballage fra husholdningen.

Billetprisen inkluderer udover workshoppen adgang for 2 personer, en spritny udgave af den netop udkomne genudgivelse af “Husk at Lege”: en hobbybog med instruktioner og inspiration til at lave ting af kasseret emballage.

Billetten giver desuden adgang til museets øvrige aktiviteter, hvis man efterfølgende har lyst til at blive hængende. 


Arrangør

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.

Lokation

Børnemuseet, Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere