spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Julefrokost i Kirken - 28. november

Afholdt event

Julefrokost i Kirken - 28. november

Fra DKK 775,00

Sted

Dato

28 nov 2015 kl. 18:00 - 29 nov 2015 kl. 05:00

Beskrivelse

KöD København er stolte over at kunne præsentere Julefrokost i Kirken.

Restaurant KöD har lejet Nikolaj Kirken to lørdage i 2015, og giver derfor dig og dit selskab en unik mulighed for en spændende julefrokost i hjertet af København. Vi omdanner den gamle kirke til den perfekte lokation for jeres julefrokost. Så hvad enten man er en større eller mindre virksomhed eller selskab, så har vi de perfekte rammer klar til jer.

I prisen er inkluderet følgende:

– 3-retters julefrokost á la KöD
– Fri øl, vin og vand i 3 timer
– Spændende lineup af Dj´s og kunstnere
– Fantastisk fest i hjertet af København (åbent hele natten)

Menuen består af:

Forret:

Hjemmebagt brød – Biodynamisk smør – Flagesalt
Oksecarpaccio – Parmesan #12 mdr.- Rucola- Syltede løg- Knust peber- Sprødt
Laksetatar – Urter – Citron- Rygeost

Hovedret:

US Roast –Greater Omaha – Krogmodnet
Ribeye – Uruguay – Kornfodret
And –Rødkål- Surt

Saucer:
Hjemmerørt Bearnaise
Madagaskarpeber sauce

Sides:
Stegte kartofler
Julesalat
Tomat/Mozzarella salat

Dessert:
Risalamande Panna cotta

Lineup

Wafande
Behøver ikke nærmere præsentation. Det er nemlig en af danmarks største musikere inden for hiphop og dancehall, vi har på plakaten. Med Wafande i huset er der garanti for fest. Med hans mange store hits og gennemtrængende scene show vil en af dansk musiks største kunstnere inden for hiphop og dancehall sørge for at kirken bliver omdannet til til en stor fest.

OBS! Wafande spiller kun d. 28. november

TooManyLeftHands
Den danske DJ duo TooManyLeftHands // TMLH er en af de største danske DJ suceesser for tiden, og har sommeren over turneret landet rundt.

Duoen består af Anders K og Martin Nick der tidligere hver for sig har haft stor succes. Men det er sammen at vi kender dem bedst. Udover samtlige klubber landet over, har vi også denne sommer set dem på Tinderbox og Smukfest.

Vi ved at med TooManyLeftHands er der garanti for fest!

OBS! Toomanylefthands spiller kun d. 5. december

Nicolas Kawamura & Pelle Peter Jensen:
Vi kender dem fra DR´s P3, hvor de hver uge sammen har radioprogrammet ”Lågsus”. Derudover er de også værter hver for sig, samt har utallige DJ jobs bag sig. De to drenge forstår virkelig at skabe en fest, hvilket de også har gjort hen over sommeren over hvor de bl.a. har optrådt på Grøn Koncert, Smukfest og mange andre steder.

Jakob Maarup
Jakob Maarup slår sine daglige folder på The Voice, hvor han uge efter uge guider lytterne igennem de største hits fra ind- og udland.

Dørene åbner kl. 18.00

Spørgsmål vedrørende arrangementet sendes gerne til info@koedkbh.dk


Arrangør

Lokation

Nikolaj Kirken, Nikolaj Plads 10, 1067 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .