eventet sluttede

Kaffe & Kortfilm x Shoot 2020

DKK 70,00

Sted

Dato

08 mar 2020 kl. 16:00 - 18:30

Beskrivelse

Brug søndag eftermiddag på en kop kaffe og fire interessante kortfilm, der tager dig på udebanetur i England, til discodans og gør dig klogere på den meget omtalte Ronaldo-buste.

De følgende fire kortfilm:
- The Longest Journey - the forgotten faces of modern football (2019)
- The Ronaldo-Over (2018)
- Vor tids helte (1950-51)
- Discofoot (2018)

Læs beskrivelser af filmene herunder.

The Longest Journey - the forgotten faces of modern football (2019):

I den nordengelske by Newcastle betyder fodbold alt. Placeret tæt på den skotsk-engelske grænse, er Newcastle United-fansene nødsaget til at rejse mange kilometer for at følge deres fodboldhold. Filmen handler om den passion, dedikation og de ofre tilhængerne yder for at praktisere deres religion - fodbold.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_cs962hTKgo
Instruktør: Rees Dale

The Ronaldo-Over (2018)

Kan du huske Cristiano Ronaldo-busten, der i 2017 gik viralt og blev hånet og latterliggjort på de sociale medier? Busten skulle have været den ukendte Emanuel Santos’ store gennembrud som billedhugger, men den lignede ikke ret godt og afsløringen af busten ved lufthavnen på Ronaldos fødeø Madeira blev et mareridt for Santos og hans familie. Men i The Ronaldo-Over får den sympatiske Emanuel Santos en chance for at gøre det hele godt igen.

Instruktør: Kelly Naqi/Hugh Mitton

Vor tids helte (1950-51)

På besøg hos de danske udlandsprofessionelle i Italien og Frankrig. Vi er med John Hansen, Karl Aage Hansen og Carl Aage Præst til træning og kamp i Juventus. Det bliver også til et besøg hos Johannes Pløger og frue i deres lejlighed i Torino. Senere går vejen forbi Ivan Jensen og Axel Pilmark i Bologna, Leschley Sørensen og Svend Jørgen Hansen i Atalanta, hvor de spiller på hold med svenske Bertil Nordahl. I Frankrig møder vi Helge Bronée, Børge Mathiesen og Kai Christiansen og ser højdepunkter fra kampen Sochaux-Stade de France. ’Vor tids helte’ viser billeder fra en svunden tid, hvor fodbolden hjemme i Danmark blev spillet af amatører.

Producent: DFI

Discofoot (2018)

En fodboldkamp, hvor holdene danser og et dommerpanel giver points for det elegante og graciøse. Når du har set Disco Foot bliver det aldrig det samme at se fodbold igen.

Instruktør: Magnus Ader Berg, Myriam Hoyer, Paul Möllerstedt

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .