Kagekunst med Tobias Hamann – KUN for børn!

18 okt 2016 kl. 14:30 - 19:00

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing


To temaworkshops om Halloween med Tobias Hamann. For børn i alderen 10 -14 år

En i tidsrummet kl. 14.30 - 16.30 og en fra kl. 17.00 -19.00

Bagning er blevet hele Danmarks fritidsinteresse. På workshoppen bager du to af Tobias’ egne opskrifter, med ham selv som underviser, hvabehar!

Du lærer at bage smukke profiterols - en super lækker fransk klassiker. Og så vil Tobias lære dig at lave et spiseligt vulkanudbrud. Alt sammen med det særlige Tobias-præg. Undervejs lærer dubage tricks og teknikker, som hjælper dig til at blive en bedre bager i dit hjemlige køkken. Når du bliver hentet er der mulighed for at smage på kreationerne sammen med dem der henter dig, og ligeledes kan Tobias’ bog købes og signeres (+ 200,- kr.).

Hvad lærer du?

Temaet er halloween og du lærer at lave orange profiterols-figurer - og et spiseligt, brændvarmt vulkanudbrud, der også kan bruges til den forestående efterårssæson med de mange levende lys. Begge opgaver kræver indlevelse for at lykkes. Du lærer at håndtere en sprøjtepose, lave en silkeblød og evt. broddryppende græskarcreme - og så får du tricks til at pynte dine kager.

Undervejs får du styr på basale bageteknikker og Tobias fortæller anekdoter fra sine rejser og TV-programmer. Og du kan selvfølgelig spørge ham om lige præcis det, du gerne vil vide mere om, men kun hvis du kan multitaske, kagecremen skulle jo nødigt skille.

Hvad får du?

  • To super gode opskrifter og viden, du kan tage med hjem
  • Drikkevarer i form af most og andre frugtdrikke er inkluderet gennem hele kurset
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtigste i hele verden: kager …

Workshop nr 1 fra kl. 14.30-16.00

Salg lukket


Worhshop nr. 2 fra kl.17.00 - 19.00

Salg lukket