spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kickoff i Stevns Outdoor

Afholdt event

Kickoff i Stevns Outdoor

Fra Gratis

Sted

Dato

03 mar 2022 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

VI ER NU TILBAGE MED EN NY DATO FOR KICKOFF I STEVNS OUTDOOR.

Vil du være med til at løfte mulighederne for outdoor aktiviteter og oplevelser på Stevns? 

Så kom med til KICKOFF I STEVNS OUTDOOR torsdag d. 3 marts fra kl. 18-21 i Hellested Forsamlingshus. 

_____________________________________________________________________________________

Stevns Outdoor er et stort og ambitiøst projekt, løftet af Stevns Erhvervsråd i samarbejde med Region Sjælland, med formål om at skabe flere outdoor-, sports- og fritidsaktiviteter i Stevns, for lokale og turister. 

Helt konkret ønskes det at skabe 7-10 nye outdoor-oplevelser i Stevns, og det er her at du kommer på banen! Oplevelserne skal nemlig afspejle det som du gerne ser etableret, og som du og dit netværk gerne vil bruge. Det er altså de lokale i Stevns der kommer til at sætte retningen for, hvilke nye tiltag af outdoor aktiviteter det skal være. 

Så kom med til kickoff i Stevns Outdoor torsdag d. 3 marts fra kl. 18-21 i Hellested Forsamlingshus og få mere af vide om, hvad Stevns Outdoor går ud på, hvad der rør sig inde for outdoor-verdenen, og giv dit bud på, hvad du synes Stevns skal tilbyde af Outdoor oplevelser til lokale og turister. Måske, vil du endda gerne være idéudvikleren og den der følger idéen til dørs sammen med én eller flere andre?

Til Kickoff'en d. 3 marts ønsker vi at samle en bred vifte af:

 • a) Idrætsforeninger og klubber mv., som gerne vil have flere aktiviteter, som de evt. også kan tjene nogle penge til klubkassen på.
 • b) Virksomheder, der lever af at tilbyde aktiviteter og oplevelser inden for aktiv fritid, aktiv turisme, sport, outdoor mv., og som vil have flere aktiviteter de kan tjene penge på.
 • c) Borgerforeninger mv. i byerne og landsbyerne, som gerne vil have outdooraktiviteter til deres landsby/by.
 • d) Forsamlingshuse og klubhuse mv., som gerne vil have flere aktiviteter i og omkring husene, som også kan give et afkast til huset/klubben.
 • e) Dig, som ser potentiale i at skabe flere outdoor aktiviteter i Stevns og ønsker at være en aktiv del i udviklingen heraf

Du kan læse mere her om Stevns Outdoor her


Vil du med? Book din billet her på Billetto! 

Det er gratis at deltage, og der er fuld forplejning under hele arrangementet, herunder aftensmad (med/uden kød), drikkevarer, samt kage/kaffe. Det eneste du skal gøre er at booke en billet her på Billetto. Bemærk, billetter fra forrige kickoff 12/1 overføres ikke automatisk. Du skal derfor bestille en ny billet, hvis du ønsker at deltage til kickoff'en d. 3/3. 


Vi følger myndighedernes anvisning af Corona-restriktioner på det pågældende tidspunkt. Ved spørgmål kan du henvende dig til Cathleen Diana Pedersen på mail cathleen@stevnserhvervsraad.dk eller Eva Rose Waldorff på mail eva@stevnserhvervsraad.dk

Addresse til Hellested Forsamlinghus: Maglehøjvej 6, 4652 Hårlev.

Lokation

Hellested Forsamlingshus Hellested Forsamlingshus, Maglehøjvej 6, 4652 Hårlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .