spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

KIME

Afholdt event

KIME

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

10 nov 2021 kl. 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Otte fødder, fire habitjakker, 300 aviser, og et kaos af grene og kviste. Velkommen til forestillingen KIME.

2 cirkusartister, en danser og en musiker, står i et univers af aviser. Vi lære dem at kende, mens de langsomt bryder sammen, under vægten af alle de informationer de skal tage stilling til. Ud af afmagten og sorgen vokser naturen frem på en ny måde, og med den en KIME til håb.

Med halsbrækkende akrobatik, fysisk teater, sang, dans og musik, vil Acting for Climate skabe eksplosive og poetiske billeder, som en påmindelse om, alt det smukke, morsomme og flotte i i verden. Alt dét, som er værd at kæmpe, demonstrere, strejke og brøle for.

Acting for Climate er et scenekunstkompagni der arbejder med at inspirere folk for til at handle mod en bæredygtig fremtid.

www.actingforclimate.com

@Acting for Climate

Arrangør

Lokation

AFUK, Akademiet for Utæmmet Kreativitet AFUK, Akademiet for Utæmmet Kreativitet, Enghavevej 82 B, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .