Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KING OF DIAMONDS – The Art of Patterns

eventet sluttede

KING OF DIAMONDS – The Art of Patterns

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

21 aug 2021 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

KING OF DIAMONDS

– The Art of Patterns

Lørdag den 21. august kl. 16.30

Arte dei Suonatori & solisterne Jonas Lyskjær Frølund, klarinet & Joachim Becerra Thomsen, fløjte

Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791)
From Divertimento in D major (KV 136)

Carl Stamitz (1745 – 1801) 
Flute concerto in G major op. 29

Joseph Haydn (1732 – 1809)
London trio No. 3 in G major (Hob. IV:3)

Carl Stamitz
Clarinet concerto No. 4 in B-flat major

Wolfgang Amadeus Mozart
From Clarinet quintet in A major (KV 581)
Last movement: Allegretto con variazioni 

Følg alle festivalens koncerter på www.copenhagenbaroquefestival.dk og kom og oplev barokmusikken når den er allerbedst! 
Det polske barokorkester, Arte dei Suonatori, som er tilbagevendende festivalorkester, spiller indlevende og klangfuldt og man bliver nemt ført tilbage i tiden i de smukke historiske omgivelser! Solisterne er en blanding af danske og udenlandske stjerner og vi garanterer unikke koncertoplevelser hele festivalen igennem.

Festivalen inviterer førende specialister indenfor barokmusikken og programmerne præsenterer både de meget kendte og nærmest ukendte komponister! 

Denne eftermiddags program fokuserer på det senere repertoire som leder os hen mod klassikken. Mozart, Haydn og Stamitz - noget ganske andet end Vivaldi og Telemann :-) Solisterne er trods deres unge aldre to af Danmarks førende på hver sit instrument - og to navne som sidste års koncertgængere på festivalen allerede har stiftet bekendskab med. Der er lagt op til en fantastisk eftermiddag i selskab med de fineste musikere og med et flot program, som viser både fløjten og klarinetten fra forskellige vinkler og i nogle lidt sjældnere hørte værker. Vel mødt!

Lokation

Trinitatis Kirke Trinitatis Kirke, Pilestræde 67, 1112 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .