Kira Martini Organ Trio - Copenhagen Jazz Festival

05 jul 2019 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

Vær opmærksom på, at Billetto skriver ALT UDSOLGT, når billetsalget slutter en time før koncertstart. Der vil dog også være salg af billetter i døren, med mindre der er komplet udsolgt. Vi anbefaler altid forsalg!

MARTINI ORGAN TRIO (jazz-roots-vokal) 

En swingende, soulful, og stærkt sammenspillet trio med et alsidigt repertoire fra både den blå skuffe af soul & blues, swingende jazz-standards, egne kompostioner og brasilianske perler.

Jazz-sangerinde Kira Martini er en stærk spiller på det danske jazzhold. Hun fik sit gennembrud på scenen i 2013 og har siden da været travl på både den indenlandske og udenlandske jazzscene. Hun har flere albums i baggagen med forskellige projekter og er til efteråret klar med ny udgivelse med det 7-mand store orkester, MARTINI*S, som også har gæstet Bartof Cafe & Bartof Station regelmæssigt under tidligere jazzfestivaler.

Denne aften opleves sangerinden mere intimt med sin orgel-trio, som udover hende selv består af den groovende multimusiker Mads Søndergaard på orgel samt en af Danmarks mest dynamiske og kreative danske trommeslagere, Morten Ærø.

”En sångerska som verkligen får en att känna nogåt. Kira Martini er lika stark och trovärdig i alla musikstilar hon tar sig an”

(Alexander Agrell, Sydsvensken)

"Sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. For kort sagt - hun er sig selv hele vejen”

(***** 5 stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)

"Kira Martini er i besiddelse af en sjælden intens og international klingende stemme der let og elegant bevæger sig fra den ene stilart til den anden. Hun syntes at høre hjemme mange steder. Troværdighedsfaktoren er ufattelig høj og I flere passager har Kira samme intensitet og indlevelse som Norah Jones."

(***** 5 stjerner, Loftskammeret; Martin Loft)

www.kiramartini.com

Koncert Salg lukket