spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kira Skov - Women In Office

Afholdt event

Kira Skov - Women In Office

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

13 dec 2023 kl. 20:00 - 21:45

Beskrivelse

NB - Billetter til den koncert købes via www.homeconcerts.dk og ikke her på Billetto.

Women In Office er en koncertrække, med fokus på kvindelige artister.

Der er behov for at ændre på den skæve kønsbalance i musikbranchen, og derfor giver Home Concerts i 2023 scenen på La Oficina, udelukkende til kvindelige artister!
Her spiller de kvindelige artister helt intimt. Der gives plads til historiefortælling, og der lægges vægt på at publikum får følelsen af at være en del af en unik, og meget personlig aften.

---------

Kira Skov er på vej med nyt album og spiller en særlig intimkoncert til Women In Office på La Oficina. Flankeret af sit band drager hun dig ind i sin melankolske mørkeland af folk, americana og rock, når hun spiller sange fra sit bagkatalog og det nye album, der opfølger den stærk anmelderroste udgivelse ‘Spirit Tree’ fra 2021.

Kira har haft et travlt år. I 2022 har hun både turneret med duetterne fra Spirit Tree pladen, medvirket i Toppen af Poppen og spillet genforenings-tour med Kira and the Kindred Spirits i en fejring af 20-års jubilæet for deres debutplade Happiness Saves Lives

Begge turnéer høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder.

I August tog hun til Peter Gabriels legendariske studie RealWorld med hendes partner Silas Tinglef. Her indspillede de en samling nye sange i samarbejde med Kiras mange årige samarbejdspartner John Parish (PJ Harvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl). 


Sangene reflekterer over den tid vi lever i, og er i sit udtryk mere ekspressivt end Kiras seneste plader, med enkelte afstikkere som bygger bro til de mere folk’ede kompositioner fra Spirit Tree og Echo of You. Den første single herfra er sangen Debbie, en hyldest til punkikonet Debbie Harry fra Blondie.

Der spilles 2 x 30 min. med en mindre pause.

Koncert start kl.20:00

Dørene åbner Kl.19:30

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .