Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KLANG festival 2018 partoutbillet

Afholdt event

KLANG festival 2018 partoutbillet

Fra DKK 375,00

Sted

Dato

29 maj 2018 kl. 15:00 - 08 jun 2018 kl. 17:00

Beskrivelse

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Partoutbilletten giver adgang til KLANG festival 2018.*

Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Det er her, den danske og internationale musikscene mødes med publikum og hinanden omkring det nyeste inden for ny kompositionsmusik og kunstmusik. Den 29. maj skydes KLANG 2018 i gang, og over 11 dage kan publikum opleve mere end 40 koncerter og arrangementer på forskellige spillesteder i København og på Frederiksberg.

Det fulde program for KLANG 2018 offentliggøres i starten af april, men allerede nu kan vi løfte sløret for et samarbejde med Tivoli, der betyder, at vi kan præsentere en af de største koncerter på KLANG nogensinde. På programmet er også en stor teaterkoncert i samarbejde med DRs Kammerorkester, dansk og international kammermusik i verdensklasse med ca. 20 ensembler og solister fra ind- og udland, urpremiere på en ny opera og minifestival for børn. Det er vores ambition at skabe en årlig tilbagevendende festival, der på selvsikker vis formidler samtidens musik for et stadigt større publikum, og i år er ingen undtagelse.


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival


Bemærk at der kun er et begrænset antal partoutbilletter til salg.


*Udvalgte koncerter og arrangementer er undtaget.

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

København, København København, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer