Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KLANG i KU.BE / STEN BEN PLAST

Afholdt event

KLANG i KU.BE / STEN BEN PLAST

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

10 jun 2022 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

KLANG i KU.BE / STEN BEN PLAST

STEN BEN PLAST er andet værk i en serie af nye kompositioner for skoleklasser, bestilt af Eva Fock (Ears Wide Open), som i flere år har lavet instrumentbygningsprojekter med børn og unge. Komponist og lydkunstner Laurits Jongejan udfolder et auditivt landskab og tager lytteren gennem forhistoriske lydbilleder, tætte soniske skyer af støj, og naturbilleder udtrykt gennem lyd.

Orkesterværket bliver fremført af et 1.g-musikhold fra Aurehøj Gymnasium, under ledelse af Merete Wendler. Værket tager udgangspunkt i Eva Focks instrumenter. Hun henter sin inspiration fra naturmaterialer, industrielle overskudsmaterialer og alverdens instrumenter, og har skabt en stor samling af instrumentmodeller. De akkompagneres af en elektronisk lydside hvor de akustiske instrumenter og digitale udbrud smelter sammen.

Som komponist og lydkunstner behandler Laurits Jongejan blandt andet mødet mellem teknologi, natur og mennesket i sine værker. Han arbejder indenfor installationskunst, elektronisk musik, videokunst og teater. Hans værker har været udstillet blandt andet på SMK, Glyptoteket, Kapelica og Kunsthal Aarhus, og han har flere udgivelser på Help Recordings og Regelbau.

Entré: 40 kr (enhedspris for 1 voksen eller 1 barn)

_____

Program

Laurits Jongejan: Sten Ben Plast (uropførelse)


Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KU.BE, Performance KU.BE, Performance, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .