Event aflyst

KLANGEN AF EN TRIANGEL - En Ufuldendt Trekant

DKK 160,00 - DKK 320,00

Sted

Flere tidsrum

22 januar 2021 - 24 januar 2021

Beskrivelse

Vi inviterer dig til dette års musical, 'KLANGEN AF EN TRIANGEL - En ufuldendt trekant', som vil gøre din januar en anelse mere farverig i en ellers grå tid.

I dette års musical følger vi parterapeuten Venus. Hendes professionelle liv bliver udfordret da hun bliver viklet ind i et trekantsdrama, hvor hendes egne følelser og personlige gøremål spænder ben for hende. Hvad sker der mon når skaden er sket, og det pludseligt er for sent? Og hvem har i sidste ende ret i hvad virkeligheden er?

Rysensteens musical er som altid 100% elevproduceret med et originalt manuskript, og bliver muliggjort af elevernes urokkelige dedikation til at lave en fed forestilling.

4-personers billetter koster 320kr. + gebyr (80kr. pr. billet)

2-personers billetter koster 160kr. + gebyr (80kr. pr. billet)

CORONA

Vær opmærksom på at for at forhindre spredning af corona, er det kun muligt at købe 2-personers billetter og 4-personers billetter, og at personer der køber sig ind på samme billet, kommer til at sidde ved siden af hinanden uden ekstra corona-afstand, og derfor SKAL være i smittegruppe med hinanden (samboende, familie, klasse, osv.). 

Hvis man ønsker at købe billetter til grupper med mere end 10 personer, som er i samme smittegruppe, kan man kontakte PR på +4542718955.

Det vil være påkrævet at bære mundbind eller visir når man ikke er sidende. 

Grundet corona er der plads til færre publikum i salen end ellers. Køb derfor dine billetter nu inden der er udsolgt!

FREDAG D. 22 JANUAR

Forpremiere: kl. 17:00

Premiere: kl. 20:00 

LØRDAG D. 23 JANUAR

kl. 14:00

kl. 20:00 

SØNDAG D. 24 JANUAR

Fjolleforestilling: kl. 12:00

OBS: Traditionen tro, kan der forekomme sjove ændringer og til tider meget interne ændringer fra stykket til fjolleforestillingen - dette sker selvfølgelig uden historien og forståelsen af musicalen forsvinder.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

Lokation

DGI Byen DGI Byen, Tietgensgade 65 , 1704 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .