Klarsynsaften Møn

05 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Damme Kro, Fanefjordgade 162, 4792 Askeby

Pris 175 kr plus gebyr via Billetto.dk

Pris 200 kr ved køb i døren

Begrænset antal pladser  !! 

Respekter venligst at det ikke er tilladt at drikke alkohol til arrangementet eller at være påvirket af alkohol/ stoffer.

En aften med clairvoyante budskaber og afdøde kontakt , leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor.

Budskaberne er personlige og relevante for din nuværende situation. De leveres intuitiv til publikum.

Afdøde kontakt er en mulighed for at få hilsner , budskaber og ikke mindst masser af kærlighed og healing fra jeres kære afdøde.

Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem mediet, de afdøde og især jer som publikum.

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over hvad der skal ske og hvordan Budskaberne forventes , jo stærkere bliver energierne.

Bære du rundt på en dyb sorg , kan det ske at du denne aften får besked og healing fra den anden side som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve lettelse i hjertet.

Dette kan være grænseoverskridende for nogle at vise følelser i sådan et forum. Bare vid at der er masser af kærlige og støtte til dig.

Aften bliver sluttet af med ca 10 min fælles Trance Healing til publikum

Jeanie-Marie er clairvoyant medium og healer med over 21 års erfaring samt Reiki Master Teacher , foredragsholder og Trance Medium. Derudover afholder hun Reiki kurser, Meditations aftner, workshops og klarsynsaftner rundt omkring i landet både alene og sammen med kollegaen Sebbastian Lorantius ( klarsynsaften med et twist )

Jeanie medvirker i et afsnit af programmet Forsidefruerne på Tv3 i maj 2018 som Clairvoyant Medium hvor 3 af fruerne fik clairvoyance og afdøde kontakt.