Klarsynsaften Tune Borgerhus

28 aug 2018 kl. 19:00 - 21:00

Lundegårdshegnet 15, Lundegårdshegnet 15, 4030 Tune

Pris 175 kr plus gebyr

Pris 200 kr ved køb i dørenEn aften med clairvoyante budskaber og afdøde kontakt , leveret på en direkte og ligefrem facon med et skønt twist af humor.Budskaberne er personlige og relevante for din nuværende situation. De leveres intuitiv til publikum.
Afdøde kontakt er en mulighed for at få hilsner , budskaber og ikke mindst masser af kærlighed og healing fra jeres kære afdøde.
Kontakten med de afdøde er et samarbejde mellem mediet, de afdøde og især jer som publikum.
Det er vigtigt at møde op med et åbent sind. Jo mere vi giver slip på kontrollen over hvad der skal ske og hvordan Budskaberne forventes , jo stærkere bliver energierne.
Bære du rundt på en dyb sorg , kan det ske at du denne aften får besked og healing fra den anden side som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve lettelse i hjertet.
Dette kan være grænseoverskridende for nogle at vise følelser i sådan et forum. Bare vid at der er masser af kærlige og støtte til dig.
Aften bliver sluttet af med ca 15 min fælles Trance Healing til publikum* Tidligere gæster siger om Healingen *Forløsende og rørende
Anderledes men skøn oplevelse
Fik besøg af en afdød
Eksplosion af farver
Fysisk helbredelse
Virkelig wow oplevelseJeanie-Marie er clairvoyant medium og healer med over 20 års erfaring, Reiki Master Teacher og Trance Medium. Jeanie holder jævnligt klarsynsaftner rundt omkring i landet alene og Klarsynsaften med et twist med kollegaen Sebbastian Lorantius. Derudover holder hun Reiki kurser, foredrag , Meditationsaftner, workshops m.mFacebook siden hedder Jeanie-Marie

Klarsynsaften Tune

Salg lukket

Køb i døren

Salg lukket