Klassisk Fransk - Oksekød

16 maj 2018 kl. 17:30 - 22:00

Sakskøbing Madskole, 4990 Sakskøbing, 4990 Sakskøbing


En skøn frankofil aften, hvor du laver mad med et godt glas fransk rødvin i glasset, mens du står ved komfurerne i madskolen. Det franske køkken er et must - basis for stort set al europæisk madlavning. Vi tager afsæt i de bedste retter fra det franske bistro- og hverdagskøkken, og leger med noget at det bedste kød der findes, nemlig udskæringer af velhængt oksekød, men også andre franske fristelser som f.eks. boeuf tatare el. consommé til forret - eller måske kalvebrisler vil indgå i middagen vi slutter af med at nyde!

Når vi taler om det klassiske franske køkken, kan vi ikke komme udenom Escoffier som regnes for at være grundlæggeren for den moderne franske kogekunst, nu den klassiske franske kogekunst. Escoffier er ligeledes en stor inspirator for mange ”store” danske kokke. På kurset lærer du derfor at tilberede nogle af Escoffiers retter, hvor du undervejs får indsigt i forskellige køkkenteknikker og tricks, som vil berige din madlavning helt generelt. Sammen runder vi aftenen af med at nyder vi en fantastisk fransk middag, med gode franske vine til.

Hvad lærer du?

Du får et indblik i det franske hverdagskøkken i råvarerne, tilberedningsteknikkerne og måltidstraditionerne.

Du tilbereder klassiske franske retter fra både det salte og det søde køkken

Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som emulgering af saucer, stegeteknikker og karamellisering.

Hvad får du?

  • En super dejlig fransk middag
  • Drikkevarer i form af franske vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
  • hjælp og omsorg fra værtinden så du kan koncentrere dig om det vigtige
  • Opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken
  • Et lækker Sakskøbing Madskole forklæde med hjem

Pris pr. kursist kr. 650,- pr. person incl. moms

Billet

Salg lukket