Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Københavnerpicnic - Tingbjerg-Husum

Afholdt event

Københavnerpicnic - Tingbjerg-Husum

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 15:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Københavnerpicnic henover Vestvolden

I dette forår genopføres den gangbro over Vestvolden, som ikke har været der siden 1954. I anledning af at København er europæisk arkitekturhovedstad og at Tingbjerg og Husum har fået en tættere forbindelse inviterer vi til fællesspisning på broen. Vi starter om eftermiddagen med musik, , aktiviteter for børn og fem guidede ture i de omkringliggende natur- og byområder. Imens pyntes der op til langbordsmiddag. Fællesspisningen vil blive krydret af musikalske indslag.

Maden leveres af foreningen Mors varme hænder og Det økologiske folkekøkken på EnergiCenter Voldparken

Menu

Det Økologiske Folkekøkken på ECV og Mors Varme Hænder disker op med festligt grønt meze-bord af lokale specialiteter fra nær og fjern med nybagt surdejsbrød og mellemøstlige fladbrød. Alt er lavet lokalt og i hånden af dygtige madhåndværkere og af de friskeste økologiske råvarer, heraf nogle fra egen have.

Du kan dyppe dit brød i baba ganoush, blomkålstabouleh, flere bønne- og avocadospreads, bagte beder i yoghurt, bulgur med feta og svampe, tzatziki mv.

Vi slutter af på bedste kulturelle sammenskuds manér med baklawa og hyldeblomst fra Utterslev Mose og kaffe.

Medbring selv drikkevarer. Der kan købes sodavand på stedet

Medbring selv tallerkner, bestik og glas

En Madbillet koster 95 kr. + gebyr. For børn til og med 10 år er prisen 50 kr. + gebyr

Kom med på opdagelse

Der vil i alt være fire guidede ture til bens og to på cykel. Vi skal en tur langs Vestvolden og høre om bygningen af dette gigantiske forsvarsværk, der strækker sig 14 km fra Utterslev Mose til Avedøre Holme. Der er også en tur for dem der vil høre om etableringen af Europas første naturpark Utterslev Mose med særligt fokus på de landsskabsarkitekttoniske ideer ved landskabsarkitekt Richard Hare. Turen rundt i Tingbjerg vil være under ledelse af arkitekt Jannie Rosenberg Bendtsen, der netop har skrevet bogen Tingbjerg Vision og Virkelighed. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i Voldparken herunder EnergiCenter Voldparken. Endelig vil der være mulighed for to guidet cykeltur rundt i Brønshøj-Husum bydel. (Programmet opdateres snarest)

For børnene vil der være mulighed for en række bevægelsesaktiviteter og naturskattejagt.

Du klan også møde Brønshøj-Husum Lokaludvalg, og høre om den nye plan for bydelen og de konkrete indsatser de næste fire år.

Tilgængelighed

Alle er velkomne til Københavnerpicnic. Vi er optagede af at skabe tilgængelighed og rammer, som inkluderer flest muligt. Der er adgang på stedet og masser af parkeringsmuligheder langs Åkandevej. Der er niveaufri adgang til picnicbordene, som har ekstra benplads til brug for kørestolsbrugere. På vores tilgængelighedsvideo kan du se, hvor picnicen finder sted, og hvor man finder parkering og toiletter. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til tilgængelighed, kan du ringe til sekretariatsmedarbejder Jens Christian Elle på 40271049.

Program:

15.00: Velkomst ved lokaludvalgets forperson Christoffer Rosenkrands

15.30 – 17.00 Guidede ture, musik og leg (opdateres snarest)

Byvandring i Tingbjerg: https://fb.me/e/16bsCqg52

17.30-19.00: Fællesspisning

19.00: Farvel og tak 😊

Arrangørerne: Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus, EnergiCenter Voldparken, Mors Varme Hænder, Husum for Alle, Det boligsociale team i Tingbjerg /Utterslev Huse

Lokation

Vestvolden, Åkandevej (nærmeste vej), 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .