Event aflyst

Københavnske beværtninger og drikkekultur fra middelalderen til i dag.

DKK 125,00

Sted

Dato

03 apr 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

København har mange gamle beværtninger, fra 1700 og 1800-tallet.
Men værtshuskulturen går meget længere tilbage.
I gamle dage var vandet i byen udrikkeligt, så derfor blev tørsten primært slukket i øl.
Kom med på en rundtur i byen, og hør om københavnske beværtninger og drikkekultur, fra middelalderen til i dag.
På vejen kommer vi forbi en række at Københavns historiske værtshuse, der rummer mange fortællinger om de tider de har gennemlevet, og de mennesker der er kommet der. Og vi vil også høre om de værtshuse, der for længst er borte.

Vi mødes ved Kongens Nytorv (foran Metroen, tæt ved Hviids vinstue).
Fortæller: Byhistoriker Finn William Larsen
Pris. 125 kr.

Arrangør

Lokation

Kongens Nytorv (Ved Metroen), København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .