KONCERT // DUO MICHALA PETRI & LARS HANNIBAL

Strandgade 91, 1401 København
04 sep 2021 kl. 16:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

De har begge turneret kloden rundt og optrådt i et utal af sammenhænge. Hun som virtuos blokfløjtenist, der debuterede allerede som elleveårig som solist, og som siden hed har optrådt og indspillet musik med verdens fremmeste symfoni- og kammerorkestre og et utal af internationale solister og dirigenter. Han som guitarist, der begyndte med rock men som senere blev efterspurgt klassisk guitarist rundt om i verden.

Sammen har Michala Petri og Lars Hannibal som duo i snart 30 år spillet mere end 1500 koncerter med et repertoire, der spænder fra der spænder fra sen renæssance og tidlig barok over den klassiske og romantiske periode til nutidige kompositioner, skrevet direkte til duoen.
Ved koncerten fremføres værker af bl.a. Sunleif Rasmussen, Edward Grieg, Miklos Maros, Carl Nielsen og Lars Hannibal

Profile picture
NJORD Festival

NJORD er Københavns vinterfestival for ny, nordisk kunstmusik. NJORD samler komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører i nordiske samarbejder og tværkunstneriske projekter.

NJORD finder sted fra den 3. - 4. september 2021

NJORD 2021 er muliggjort med støtte fra og i samarbejde med: Aage og Johanne Louis-Hansens Fond // A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal // Augustinus Fonden // Beckett Fonden // Det Obelske Familiefond // Knud Højgaards Fond // Københavns Kommune // Politiken Fon­den //Solist­foreningen af 1921 // Statens Kunstfond // William Demant Fonden // Nordatlantens Brygge //  Cph Light Festival // Cph Volunteers // DR P2

Projektet er støttet af KODA Kultur // with support from KODA Culture.  

eventet sluttede

KONCERT // DUO MICHALA PETRI & LARS HANNIBAL

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke