Kreativ workshop i nemme tryk - og kompositionsmetoder

Jemtelandsgade 3, 2300 København
19 jun 2021 kl. 12:30 - 17:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

WORKSHOPPEN

Workshoppen har fokus på formgivningsmetoder, der skabes via konstruerede tilfældigheder på papiret og giver lov til at være i en kreativ og undersøgende proces fremfor at producere et færdigt resultat.

I løbet af workshoppens 4 timer, vil I komme igennem flere små øvelser, hvor I lærer at arbejde intuitivt med tryk - og kompositionsmetoder. Metoderne kan I arbejde videre med derhjemme uden at skulle investere i dyre materialer - fx overførsel af avisgrafik eller maling til papiret ved hjælp af tape.

Alle ender med at have én eller flere små plakater/kompositioner udviklet ud fra de forskellige metoder.

UNDERVISERNE

Trine Kjærhauge og Mie Pilborg er begge uddannede indenfor visuel kommunikation og grafisk design fra Skolen for Visuel Kommunikation. De har under uddannelsen arbejdet med bl.a. kreativ metode, layout, komposition og idéudvikling. Derudover har Trine Kjærhauge en uddannelse som tekstilformidler og har arbejdet med taktilitet, tryk og undervisningsformidling. Mie Pilborg har arbejdet med designformidling og udvikling af workshops til børn og unge, og er hovedifacilitator på Kvarterhusets Skrivefællesskab, hvor hun står for skriveøvelser, metoder og programudvikling. Til dagligt arbejder de begge selvstændigt med design og iværksætteri.

PRAKTISK

Det koster 100 kr. + gebyr at deltage. Prisen er en særlig intropris og er inkl. materialer.

Max 11 deltagere.

NB: Husk gyldigt coronopas.

I løbet af de 4 timer vil der være en kort pause. Til sidst rydder vi op i fællesskab.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke