Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kriser og kreativitet "Om at synge, skrive og danse sig igennem livets bump på vejen".

Afholdt event

Kriser og kreativitet "Om at synge, skrive og danse sig igennem livets bump på vejen".

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

29 nov 2023 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kriser og kreativitet: “Om at synge, skrive og danse sig igennem livets bump på vejen”.

Gå vinteren i møde med en lyst til at møde og udfolde din egen kreativitet. Jeg taler om at se på kriser ud fra et kreativt perspektiv - om at lade de indtryk, som kommer i kriser blive til kreative udtryk, og dermed være med til at løsne og bearbejde kriserne.

Personligt blev min måde at få forløst en svær krise i livet at synge og udgive en sang, selvom det at synge offentligt var min største frygt. Den historie vil vi høre samt høre flere digte og song poems som eksempler på krisens og kreativitetens udtryk.

I løbet af aftenen vil jeg fortælle mig egen vej til mere kreativitet i mit liv. Jeg vil give et par små fif og øvelser til at finde ind til egen kreativitet.

Der vil være en del frivillig, aktiv deltagelse undervejs, snak med sidemanden samt fornemmelse for egen krop. Det bliver en varm og kærlig aften, hvor det er udtrykket, der er i fokus - og ikke selve dét at være i krise.

En aften med inspiration til egen bearbejdning af kriser i de smukkeste rammer på Charlottenlund Slot.Arrangør

"Jeg synger, skriver og danser mig igennem livets bump på vejen”

Er uddannet fra Roskilde Universitets Center i Kommunikation med sidefag i Psykologi, som er bygget ovenpå en bachelor fra SPRØK fra Handelshøjskolen.

Efterfølgende uddannede jeg mig som lærer, da mit speciale omhandlede de mange intelligenser og læring i folkeskolen. Jeg ønskede at teste teorierne af i praksis - det blev til fire år som lærer. Derefter blev mit arbejdsfelt HR, udvikling og senere undervisning, b.la. som lektor i psykologi. 

Jeg har endvidere uddannet mig som yogalærer og danseunderviser med fokus på trivsel, personlig udvikling, fællesskaber og adgang til glæde og vitalitet gennem bevægelse.

Jeg har skrevet siden jeg var barn og danset hele mit liv. Jeg har holdt flere oplæg og foredrag om bl.a. arbejdsglæde og kærlighedssprog samt anerkendende kommunikation og Jungs typologi. Dette er mit helt nye foredrag om kreativitet.

Til daglig driver jeg egen event-/foredrags- og kursusvirksomhed som personlig coach og rådgiver med fokus på den kropslige og mundtlige kommunikation, hvor der er overensstemmelse mellem krop, stemme og ordene, vi siger - en autentisk kommunikation.
Min undervisning, foredrag, events og coaching bygger på respekt og et trygt og tillidsfuldt rum. Specielt arbejder jeg med personlig udvikling, arbejdsglæde, livsglæde og gnist gennem brug af kroppen. 

Du kan læse mere her: www.Langkildekommunikation.dk

Lokation

Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .