Kristian’s Centerpiece Kursus

06 okt 2019 kl. 09:00 - 18:00

Rogue Trader KBH, Harsdorffsvej 8A, 1874 Frederiksberg

Velkommen til mit Centerpiece kursus.

Målet med malekurset er at male en centerpiece figur til en fornuftig standard på én dag! Hvad er en centerpiecefigur?

Det er en af de der rigtig store figurer, der virkelig stikker ud og tiltrækker sig opmærksomhed i den spillehær, f.eks en drage, en kæmpe, en stor dæmon, en knight Titan eller en superheavy tank. Det kan for så vidt også være en stor flot general figur til hest.
Kurset handler om at lægge en plan for malearbejdet, at strukturere opgaven fra start af. At vælge en god farvekombination til uhyret. Her kommer vi ikke uden om en smule farveteori og farvekomposition inden for emnet.

Vi kommer til at arbejde med figuren, som helhed og i den sammenhæng kigge på fornuftige valg og ikke mindst fravalg! Der er ingen vej uden om det, vi kan ikke male hver en lille detalje på sådan en figur uden at det tager mange dage… I den sammenhæng er det vigtigt at have en fornemmelse af hvad der er vigtige fokuspunkter og hvad der ikke er, det kommer vi til at arbejde en del med.
Der vil blive malet med både airbrush og pensel.
Vi kommer til at arbejde med teknikker som layering, washes, wetblending, drybrush og weathering. 


Som deltager skal du medbringe:


En centerpiece figur efter eget valg.
Figuren skal være samlet og grundmalet, så den er lige til at gå i gang med at male.

Vælg sort grunder hvis den skal være mørk, zenith eller hvid, hvis den skal være mere lys. Hvis der er dele, som vil sidde i vejen eller på anden måde ikke giver mening at have monteret inden malearbejdet, dette hedder subasembly, lad dem være for sig, men sørg for at figuren er så meget samlet som muligt.
 
Lim, til at afslutte byggearbejdet, hvis der er subasemblies. 
Lampe

Airbrush. Hvis du ikke har en, men ønsker at deltage, så spørg, vi plejer at kunne trylle en ekstra frem.

Medbring et udvalg af maling, men ikke hele samlingen. Sørg for at der er noget airbrushmaling imellem.
Derudover, sort, hvid, de farver du godt kan lide at bruge og måske har brugt på den hær, der skal have centerpiecet… Metalfarver hvis det er relevant til din figur.

Pensler: En lille spids en til detaljer, en større en til større områder og en drybrush, den må godt være en ordentlig kost!
Palet, det kan være en vådpalet, en tallerken eller hvad du nu plejer at bruge.
Hobbykniv, man ved aldrig hvornår man får brug for en.
Papir og blyant


Godt humør og et åbent sind.

Hvis du maler dit centerpiece til at bruge i en figurhær, du allerede her malet, så tag et billede med af hæren (det kan bare være på din telefon eller ipad) så vi kan arbejde på at få det hele til at passe sammen.

OBS 
Vi bruger lokalerne i Rogue Trader som er gratis for medlemmerne men ikke medlemmer skal betale en dagsbillet på 50kr, men så er der også kaffe + citron måne!