Kropsanalyse og foredrag

15 jan 2020 kl. 17:00 - 20:00

Eskadronsvej 4D, 4700 Næstved

Kropsanalyse​ hos Næstved Rygcenter

Ved arrangementet den 15. januar 2020 får du udarbejdet en Krops­ana­lyse, som blandt andet viser mængden af vand i din krop, fedtet omkring dine indre organer, din muskelmasse, knogle­masse, og mængden af det fedt, som du har i hele kroppen. Samtidig bereg­ner vi alderen på din krop.

Med en analyse kan vi hjælpe dig med gode råd omkring dine kost­vaner og ikke mindst med, hvilken motion (øvelser), der kan hjælpe dig til en ba­lance mellem din levealder og den tilstand, som din krop er i.

Hvis du træner meget, er det en god ide at få foretaget en Krops­ana­lyse, da den fortæller om din træning har den ønskede effekt. Blandt andet kan vi med en Kropsanalyse måle dit samlede væskeindhold i krop­pen. Væs­ken i din krop har direkte forbindelse med din præsta­tionsevne.

For dig, som mangler motivationen til at gøre noget godt for dig selv og for din krop, er det ligeledes en god investering, og en måde at komme i gang på. Analysen kan være en stor motivation til et hjæl­pe dig til en sundere livs­stil, og dermed også et vægttab.

Under foredraget kommer vi også ind på, hvor vigtig kosten er. Og vi snak­­ker om myter. Hvad er en myte eller hvad er sandt om:

  • søvn og stress
  • sukker og sødemiddel 
  • hvad med kartofler, ris og pasta
  • brug af gode og mindre gode fedtstoffer

    Udover Kropsanalysen og foredraget, får du en sandwich og noget at drikke.

  • OSTEOPATI, FYSIOTERAPI, GENOPTRÆNING

Vi glæder os til en aften sammen med dig.