Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kulørte Tekstiler med Blok & Ramme

Få billetter tilbage
Afholdt event

Kulørte Tekstiler med Blok & Ramme

Fra DKK 1.400,00

Sted

Dato

24 feb 2023 kl. 17:00 - 26 feb 2023 kl. 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Stoftryk-workshop arrangeret af Dansk Tekstillaug i samarbejde med Biblioteket på Rentemestervej
Underviser: Katrine Esse W. Petersen

Program

Fredag d. 24. februar kl. 17-21

Introduktion til workshoppen samt forberedelse af farveblandinger, farveprøver og opspænding af stof.

Lørdag d. 25. februar kl. 10-16

Workshop

Søndag d. 26. februar kl. 10-16

Workshop og oprydning

På denne workshop vil du lære forskellige metoder til stoftryk og få kendskab til redskaber og materialer. Du vil blive introduceret til forskellige typer af farver til stoftryk og til farvelære og farveblandinger samt til opspænding af underlag og tekstiler før tryk. På workshoppen arbejder vi med bloktryk og rammetryk. Du får kendskab til metoder til at skabe dine egne mønstre ved at bruge forskellige teknikker. Der er afsat god tid til, at du kan fordybe dig i dit eget projekt og få individuel vejledning. Workshoppen er for alle og kræver ingen forudgående kendskab til stoftryk.


Medbring til workshoppen

Håndklæder, karklude og viskestykker, et gammelt lagen til underlag, aviser, saks, knappenåle, sytråd, målebånd, gamle aviser, plastlommer, malertape, gaffatape, pensler, blyant og sort sprittusch. Medbring desuden hvidt bomuldsstof, der er vasket og strøget (det kan sagtens være gamle lagner eller lignende) samt gummihandsker og tøj, der kan tåle at blive snavset. Medbring egen frokost.


Om underviseren

Katrine Esse W. Petersen formidler tekstile håndværk som underviser, foredragsholder, skribent og kunsthåndværker. Hun sidder i bestyrelsen for Dansk Tekstillaug og er uddannet tekstilformidler med speciale i stoftryk og kulturel formidling fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium samt BA of Arts fra Københavns Universitet. Se mere på AtelierEsse.dkArrangør

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.

Lokation

Biblioteket, værkstedet 3. sal, Rentemestervej 76, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .