KUN FOR BEHANDLERE: Lær at bruge Narayani lægemidler (homøopatiske).

05 mar 2018 kl. 10:00 - 06 mar 2018 kl. 15:00

Homøopat Mette Mitchell, 1 Tv, 2000 Frederiksberg


KUN FOR BEHANDLERE: Lær at bruge Narayani lægemidler (homøopatiske).

Efter at have arbejdet med Narayani lægemidlerne i egen praksis og har oplevet effekten af disse homøopatiske lægemidler, samt letheden i at udskrive disse, mener jeg at der er et kæmpepotentiele i at bruge disse lægemidler i kombination med alle former for alternativ behandling.

Og derfor tilbyder jeg disse kurser til andre alternative behandlere.

Narayani lægemidler er homøopatiske blandingslægemidler udviklet af den sydafrikanske homøopat Norma Rowan Harman (senere swami Narayani) i 1960’erne, efter hun oplevede et stort behov for simplificerede udskrivninger, specielt i Indien da mange syge gik uden behandling der.

Hun udviklede lægemidlerne, så de kunne udskrives meget hurtigt, og med minimum af omkostninger for den syge, for på den måde at kunne nå ud i de fattige områder med homøopatien. Uddannelsen omkring Narayani lægemidler er også betydeligt enklere, end den uddannelse der er nødvendig for at kunne udskrive klassisk homøopati.

Den klassiske homøopati benytter sig af enkeltmidler, der udskrives konstitionelt. Dvs. at man tager en lang og grundig konsultation, hvor man lærer flest mulige aspekter at kende om patienten, og udskriver et middel der passer på alle disse aspekter. Det er en vidunderlig form for behandling, bare spørg patienterne, men det kræver også en lang uddannelse at kunne forstå dette system, og det er ret krævende at udskrive.

Med Narayani lægemidlerne har vi et homøopatisk system, der er meget forenklet. Systemet er udviklet til at man hurtigt kan uddanne Narayani homøopater, for at disse kan tage ud i ydreområderne, og slå en praksis op. Konsultationerne er langt kortere end den klassiske konsultation, og dermed også realistisk for fattige at kunne betale for denne behandling. Swami Narayani udviklede disse lægemidler, så flere kunne hjælpes, hurtigere og billigere.

Dette gør denne form for homøopati ekstremt velegnet til kombination med andre terapiformer. Med Narayani lægemidlerne, kan du hurtigt supplere din grundbehandling med et homøopatisk præparat, og dermed give patienten et endnu bedre grundlag at få det bedre ud fra.

Narayani lægemidler er kombinationslægemidler, dvs at hvert præparat er en blanding af flere forskellige homøopatiske lægemidler. Disse er efterfølgende testet i praksis og lavet om efter behov. Denne process har stået på i over 50 år nu, og i dag står Narayani lægemidlerne stærkt i behandlingen af de syge.

Lægemidlerne er katagoriserede efter velkendte symptombegreber, og lette at finde i de dertil udviklede opslagsværker. På kurset arbejder vi med 1 opslagsværk, som dækker over cirka 300 lægemidler. Opslagsværket er godt gennemarbejdet og utroligt tilgængeligt og dækker over tilstande som betændelse, candida, eftervirkninger af uheld, forstoppelse, søvnproblemer, stress, smerter, hudproblemer, specifikke organ problemer og meget mere!

Med Narayani lægemidlerne har man desuden formået at bevæge sig uden for de homøopatiske begreber, og har udviklet lægemidler der korresponderer med meridianer, elementer, chakra og krystaller. Og det er netop her jeg mener at Narayani lægemidlerne må være et fantastisk supplement til andre former for alternativ behandling, end homøopatien.

Kurset kommer til at foregå over 2 dage (fra 9.30-15.00) og indeholder:

-hvad er homøopati

-hvor kommer homøopatien fra

-moderne homøopati

-homøopatiske metoder: klassisk, miasmatisk, ’layers method’, isopati, tautopati, organstøtte, profylaktisk homøopati, detox, akutte udskrivninger og tarm nosoder.

-gennemgang af Narayani baggrund

-gennemgang af Narayani lægemidler

-praktisk implementering af disse i en praksis i Danmark

Efter de 2 dages kursus er man godt klædt på til at bruge Narayani lægemidler i sin praksis, og det er bestemt et mål med kurset at så mange som muligt kommer i gang med at bruge dem.

Hvis man er seriøs omkring brugen af Narayani, så skal man være parat til at invistere noget i det. Men med 1500 kr er man godt i gang. På kurset modtager man en liste over leverandører og produkter, så man lynhurtigt kan komme i gang

Pris 2590,-

EARLY BIRD (bestil senest den 19/1-2018) 1890,-

DER BLIVER KUN ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Medbring venligst 2 cases til brug i undervisningen.

Gode engelsk kundskaber påkrævet, da skrifteligt materiale er delvist på engelsk.

Kun for behandlere i aktiv praksis.

Lægemidler købes separat, direkte hos producenten. Jeg har ingen financielle interesser i salget af disse.

Denne bog bedes medbragt til kurset (kan ikke købes på kurset) http://www.narayaniremedies.com/books/222-narayani-remedies.html

Billet

Salg lukket


EARLY BIRD

Salg lukket