Kunstsalon VISION // De repræsenterede

21 maj 2019 kl. 17:00 - 19:00

Østerfælled Torv, 2100 København

Fix&Foxy starter en proces over de forbrydelser, kunsten har gjort sig skyldig i…

De føler sig mis-repræsenteret, eller de føler sig slet ikke repræsenteret. I medier, i debatten, i kunsten. Når de ser kunstnerne repræsentere dem, er det ydmygende, udleverende, stereotypt eller bare helt, helt forkert. Nu har de chancen for at tage til genmæle. De handicappede, de transkønnede, de etniske minoriteter, de højreradikale, de kendte og dem vi aldrig nogensinde får at se. De kommer på scenen, og de bestemmer nu, hvad skuespillerne må sige.

De debatterer med hinanden og med publikum – men reglen er, at det kun må foregå igennem en skuespiller…

Kan det lade sig gøre at gennemføre en repræsentation, som ikke er forkert, og er der overhovedet nogen plads for kunstneren til at fortælle et andet menneskes historie?

Hvem gider at være til paneldebatter, hvor der er nogle kloge hoveder, der kloger sig, og et publikum som bare gerne vil høre deres egne spørgsmål? spørger Fix&Foxy. Det bliver i hvertfald ikke formatet, når de tager styringen af denne debatsalon.

Alt kan ske på REAKTOR den 21. maj. Kom og vær med og mød skuespillere og mennesket, når Fix&Foxy i samarbejde med REAKTOR og Bikubenfonden inviterer til Kunstsalon VISION.

Salonen finder sted på REAKTOR, Teater Republique, Østerfælled Torv 37 den 21. maj kl. 17.00-19.00.

Fix&Foxys aktuelle forestilling Dark Noon spiller om aftenen på Teater Republique, REVOLVER scenen kl. 20.00 (tilkøb af billet her: https://www.osterbroteater.dk/forestilling/dark-noon/)

Om Fix&Foxy:
Fix&Foxy er et teaterkompagni, hvis konceptuelle og nyskabende forestillinger er drevet af et stærkt socialt engagement. I nogle af forestillingerne medvirker prostituerede, asylansøgere, kontanthjælpsmodtagere og børn – andre gange professionelle scenekunstnere.

Instruktør Tue Biering og Fix&Foxy insisterer i deres værker på at udfordre og forske i teatrets formsprog, udfordre vores vanemæssige måde at tænke teatret og dets publikum på. Samtidig ønsker Fix&Foxy med og via deres kunst at komme i kontakt med mennesker, som normalt ikke agerer inden for deres livssfære. De vil møde mennesker, som bringer dem ud af deres egen og kunstscenens comfort zone. Fokus er på, hvordan kunsten dels kan få os til at forstå vores omkringliggende verden, dels afmystificere det “kunstige” og det “andet” i kunsten.

Fix&Foxy blev oprettet i 2013 af Tue Biering og Jeppe Kristensen, og ledes i dag af Tue Biering.

Kunstsalonen VISION er Bikubenfondens debatformat indenfor billed- og scenekunst.
#kunstsalonvision

Billet

DKK 10,00 + DKK 5,74 gebyr