Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kunstsalon VISION // Salon Extreme - ExoOdyssé

Afholdt event

Kunstsalon VISION // Salon Extreme - ExoOdyssé

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

14 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kunst og ekstremsport mødes på en vild og eksistentiel rotur over Stillehavet 

I forbindelse med den prisvindende udstilling Go Extreme, der forener kunst og ekstremsport på Kunsthal Aarhus, byder Kunstsalon VISION velkommen til en samtale mellem den danske filmskaber Mik Stampe Fogh, den amerikanske ekstremsportsatlet Terence Steinberg og kurator for Go Extreme Peter Ole Pedersen. 

I sommeren 2020 krydsede Terence Steinberg Stillehavet på en solo-rotur mellem San Francisco og Hawaii. Kunstneren Mik Stampe Fogh sørgede for, at rejsen blev dokumenteret og sammen med filmskaberen Andreas Johnsen har han efterfølgende skabt værket ExoOdyssé, en sakral undervandskatedral, der giver publikum mulighed for at opleve både de spirituelle, mytiske og menneskelige aspekter i ekstremsport. 

Med udgangspunkt i både det endelige værk og rejsen over Stillehavet vil denne udgave af Kunstsalon Vision åbne dialogen mellem kunstner og ekstremsportsudøver og forsøge at gøre os klogere på mødet mellem menneske og natur, og mellem drøm og virkelighed.  

Om udstillingen Go Extreme: 
Kunsthal Aarhus vandt i 2019 vandt Udstillingsprisen Vision for ’Go Extreme’ - et nyskabende udstillingskoncept, hvor ekstremsportsatleter og kunstnere mødes i et vildt og vidtfavnende univers og skubber til grænserne for kunst og sport, krop og sind. Go Extreme omdanner Kunsthal Aarhus til en levende totalinstallation for ekstreme oplevelser, der bryder udstillingsformatets konventionelle rammer og anvender kunsten til at sætte ekstremsportens radikale menneskelige præstationer i scene på en ny måde.  
Udstillingen løber frem til 30. januar 2022 

Kunstsalon VISION er Bikubenfondens samtaleformat på Kunstområdet 

Arrangør

Scenekunst- og visionssaloner er Bikubenfondens debatformater på kunstområdet. Vi ønsker at sætte scene til salonerne for at styrke samtalen om kunsten. Læs mere om salonformaterne her: www.bikubenfonden.dk

Lokation

Kunsthal Aarhus Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .