eventet sluttede

Kursus i Tantra Massage for par og singler

DKK 2.250,00

Sted

Dato

17 apr 2020 kl. 17:00 - 19 apr 2020 kl. 16:00

Beskrivelse

Kursus i Tantra Massage, bevidst berøring, intimitet og sanselighed

Kunne du tænke dig at være i et sanseligt rum mens du øver dig i at gå i kontakt med de andre?

Der er gode muligheder for at øve sig i at sætte grænser som føles naturlige og der vil være mange muligheder for at sætte ord på din læring og indsigter.

Du kan komme som du er med eller uden en partner. Der er lige gode muligheder for at deltage uanset om du har eller ikke har partner med.


Kan man som single deltage på et kursus i tantra massage?

Er du single behøver du ikke frygte om du bliver valgt af en af de andre, for jeg guider smidige skift, så du vil komme til at arbejde lidt sammen med alle på holdet.

Det giver dig mulighed for at mærke hvor forskelligt din krop og sanser reagerer på berøring fra forskellige mennesker.

Det giver dig mulighed for på egen krop at opdage at nydelse intet har med din øvepartners alder at gøre …heller ikke med dennes størrelse, tykkelse eller anden visuelle fremtræden.

Du vil ligeledes opdage at din egen alder størrelse, tykkelse eller anden visuelle fremtræden heller ikke har nogen betydning. Det der virkelig gør en forskel er din energi, lyst, åbenhed og mod.

Nogen vælger at deltage igen og igen, for man kan blive ved i sig selv at opdage nyt, for deltagerne og erfaringer skifter.

Der er nogen som er helt nye i tantrasammenhæng og andre som har prøvet meget.

Men jeg opfordrer alle – nye som gamle til at optræde og sanse som om man var ny og uprøvet.

Den form for opdagelsetrang som en nybegynder har, er for mig langt at foretrække frem for den såkaldt erfarnes “overlegenhed”

På mit kursus i tantra massage kan du være heldig at opleve at…

 • Komme tættere på dig selv i kontakt med en anden.
 • Mærke dine grænser
 • Lære at respektere dine egne grænser
 • Lære at give indfølende berøring til et andet menneske
 • Slippe hovedet og synke ind i nærvær
 • Tiden står stille. Der er så meget vi skal hele tiden. Her skal du ingenting. Blot synke ind i dig selv og sanselig nydelse.
 • Kunne slappe helt af velvidende at du selv respekterer og holder dine egne grænser, fordi du har lært at sige nej tak på en god måde.
 • Du kan deltage med så meget af dig selv som du har lyst til.
 • Nøgenhed er godt men ikke et must.
 • Dette er en forberedelse til resten af dit liv sammen med elskere, en partner eller i nærkontakten med venner.

Find alle datoer for samme kursus i min kalender: https://peterhjeds.dk/om/kalender/

Læs mere om kurset her: https://peterhjeds.dk/kursus-i-tantra-massage/

Hvis I er et par og vil på kursus i tantra sex så læs mere her: https://peterhjeds.dk/tantra-sex-kursus/

Læs videre på min hjemmeside www.PeterHjeds.dk

Hvis du vil tilmelde dig et af kurserne gælder først til mølle-princippet, og din plads er først sikret på kurset når jeg har modtaget den fulde betaling.

Kurset indeholder undervisning, øvelser, alle måltider samt overnatning.

Kurset foregår i et stort sommerhus beliggende ved vandet nær Ebeltoft og vi kan derfor afholde kurset i diskrete omgivelser.

Der vil være plads på kurset til højst 10 deltagere, og jeg sørger altid for lige kønsfordeling.

Ring hvis du vil høre mere på 22875587

Kærligst Peter Hjeds, tantramassør og psykoterapeut
Arrangør

Massage & Psykoterapi Kongsø

Vi søger og har som mål at inspirere mennesker til at arbejde kropsligt, spirituelt og terapeutisk med sig selv. En process der bringer dig nærmere dig selv og din essens. Denne process kan du tage alene, som del af et par eller i en gruppe.

Lokation

8400 Ebeltoft, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .