spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Lær at lave plantetryk

Afholdt event

Lær at lave plantetryk

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

30 sep 2023 kl. 10:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Færgegården inviterer til en dejlig dag i museumshaven med planter, kreativitet og spændende historier. Kom med, når vi finder blomster og blade og bruger dem til at lave smukke plantetryk.

Lige så længe der har boet mennesker ved fjorden i Frederikssund, har naturens grønne skattekammer spillet en vigtig rolle for det liv, der her er blevet levet. Denne dag kan du komme på opdagelse i Færgegårdens museumshave og lære, hvordan du stadig kan nyde godt af naturens mange grønne ressourcer.

Vi får besøg af plantefarver Fria Gemynthe, der vil fortælle om de lokale planter og deres brug før i tiden. Sammen med Fria samler vi blade og blomster, som vi derefter bruger til at lave smukke og holdbare plantetryk.

Plantetryk kendes af mange som ecoprint. Det er en metode hvor man opnår et direkte tryk fra plantedelen (blomst, blad, stængel) på et stykke stof. Resultaterne bliver aldrig ens og mulighederne er mange! Til dette arrangement vil du lære, hvordan metoden kan udføres på en bæredygtig måde der både er skånsom over for mennesker og miljø, men samtidig giver vedvarende resultater.

Til arrangementet har du mulighed for at lave dit eget personlig plantetryk, som du kan tage med hjem.

Tid, pris og sted

30. september 2023 kl. 10:00-15:00.
85 kr. (+billetgebyr)
Billetter købes via billetto.dk
Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .