Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Landdistriktskonference: Mere liv på landet - Fælles om Stevns

Afholdt event

Landdistriktskonference: Mere liv på landet - Fælles om Stevns

Fra Gratis

Sted

Dato

18 sep 2019 kl. 17:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Markedsføring eller mobildækning? Forskønnelse eller frivillighed? Cykelsti eller forsamlingshus? Hvad er vigtigst at udvikle på Stevns? 

Borgere, foreninger, embedsfolk og politikere har i løbet af de sidste to år udpeget en lang række indsatser, der skal styrke Stevns’ landdistrikter. Nu skal vi prioritere og i gang.

Kom med den 18. september, hvor vi igen sætter fokus på udviklingen af landet, når Udvikling Stevns inviterer til Landdistriktskonference fra kl. 17.00-21.00 i Magleby Forsamlingshus. Vi skal nu udvælge de allervigtigste indsatser for landdistrikterne på Stevns og få udviklingen af vores landdistrikter på dagsordenen.

Motiverende oplægsholdere, god mad og debat om fremtiden for de stevnske landdistrikter skaber rammerne for en landdistriktskonference, der skal give dig og andre lyst til og mulighed for at fremme et Stevns med mere liv og stærkere fællesskaber om temaerne:

 • Infrastruktur
 • Attraktive levevilkår
 • Turisme
 • Erhverv og arbejdspladser
 • Markedsføring og branding
 • Samarbejde med Stevns Kommune

Når dagen er omme, sender vi de prioriterede indsatser videre til Stevns kommune, frivillige, virksomheder og borgere som en køreplan eller ønskeliste til en politik for landdistrikterne.

For at bakke om de fælles visioner og indsatser for Stevns og særligt de stevnske landområder vil borgmester i Stevns Kommune, Anette Mortensen, åbne konferencen. Som relativt ny borgmester skal hun være med til at sikre, at Stevns og ikke mindst landområderne udvikler sig, og bliver et bedre sted at være for både befolkning og besøgende.

Borgmester i Stevns Kommune, Anette Mortensen, vil åbne ballet, og derudover vil du få inspirerende oplæg fra:

Steffen Husted Damsgaard er toneangivende aktør i arbejdet for bedre vilkår i landdistrikterne. Han er politiker og formand for Landdistrikternes Fællesråd, som er den overordnede landdistriktsorganisation i Danmark, og udtaler sig ofte i pressen om landdistrikternes behov.

Udover at repræsentere Landdistrikternes Fællesråd i bestyrelsen for Center for Landdistriktsforskning ved Syddansk Universitet, sidder Steffen Damsgaard med i regeringens rådgivende udvalg på landdistriktsområdet og har bl.a. deltaget i erhvervsminister Brian Mikkelsens Udvalg for levedygtige landsbyer.

Steffen Damsgaard blev optaget i Kraks Blå Bog i 2017.

Foto: Maiken Norup

Karen Lumholt er journalist, forfatter, rådgiver og foredragsholder.

Tidligere DR-P1 og forfatter/medforfatter til otte bøger om samfundet, arbejdslivet, velfærden og familien. Hun er en skarp iagttager af vores samtid og opstiller konkrete visioner for, hvordan vi kan indrette os i fremtiden. Som foredragsholder er hun faktabaseret, inspirerende, nærværende og skaber motivation og holdånd.

Siden 2004 partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation og 2014-16 talsmand og direktør for Tænketanken Cura. Karen nærer stor kærlighed til det decentrale Danmark, hvor de nye fællesskaber og løsninger på samfundets problemer spirer og gror - i landsbyer, småbyer, købstæder og bydele.Pris og tilmelding 
Arrangementet er gratis, og der er sidste tilmeldingsfrist søndag d. 15. september. 

Vision for landdistrikterne - sammen om udviklingen af Stevns
Det borgerdrevne dokument ”Vision for landdistrikterne – sammen om udviklingen af Stevns” er rampen, vi skal bruge til at sparke gang i udviklingen. Den kan du finde på https://www.udviklingstevns.dk/vision-landdistrikter/

Lokation

Magleby Forsamlingshus Magleby Forsamlingshus, Markstrædet 5, 4672 Klippinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .