spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Landskamp i Basketball Herrer - Danmark mod Hviderusland

Afholdt event

Landskamp i Basketball Herrer - Danmark mod Hviderusland

Fra DKK 25,00

Sted

Dato

17 aug 2019 kl. 15:30 - 17:30

Beskrivelse

Danmark i 3. kvalifikationsrunde. 


(Bemærk! Få tilbageværende pladser til kampen. Der kan købes billetter med begrænset udsyn i døren)

Det var tæt på, men det blev ved ligeved og næsten. Danmark gjorde det flot i 2. kvalifikationsrunde hvor modstanderne var langt højere rangerende modstandere som Sverige og Hviderusland. At vinde 2. kvalifikationsrunde ville have betydet at Danmark undgik at spille i 3. kvalifikationsrunde. 

Herrerne overraskede alt og alle med at slå først Hviderusland på udebane i dobbelt overtid og efterfølgende at tage den kun fjerde sejr over Sverige i Ballerup Super Arena den 28. juni i 57 opgør. Både Hviderusland og Sverige fik slået øjnene op for den lille basketnation mod nord. Så begge hold mødte velforberedt i returkampene hvor det desværre blev til 2 tætte nederlag på henholdsvis 4 og 5 point, i kampe hvor Danmark så absolut havde chancerne til at afgøre det til egen fordel. En slutplacering som nummer 3 i en tæt gruppe gør, at Danmark nu igen står overfor en kvalifikationsrunde i kampen om at komme til EM 2021. Denne gang er det 3. kvalifikationsrunde hvor Albanien og Hviderusland endnu engang venter i 2 intense kampe. 

Kun førstepladsen tæller!

Skal herrelandsholdet med i kvalifikationsturneringens hovedrunde og prøve at bide skeer med de store hold som Spanien, Kroatien, Frankrig & Italien så er det kun en førsteplads i gruppen der tæller, da det kun er vinderen af gruppen som går videre til hovedkvalifikationen, hvor alle de stærkeste basketnationer træder ind. Klarer holdet den udfordring venter der et gruppespil med 4 hold, hvor Danmark vil være fjerdeseedet i gruppen og hvor det blot at blive nr. 3 i den gruppe vil sikre at holdet er med til EM slutrunden i 2021. I denne kamp er det modstanderen fra 2. kvalifikationsrunde Hviderusland der venter i den anden hjemmekamp. En modstander som Danmark slog i dobbelt overtid i Gdansk i Hviderusland og tabte med 4 point til på hjemmebane i Arena Næstved. En kamp hvor Danmark var klart på hælene i hele kampen, men igen kom tilbage i fjerde periode og var foran. Men mistede fokus i de afgørende situationer og måtte indkassere det første nederlag i 10 kampe. 

Landskampene er en fest. 

Kampene mod Hviderusland og Albanien er endnu en sportslig udfordring men det er samtidig også en mulighed for at vise hele sportsDanmark hvad vi kan i Basketballsporten. Nemlig det at støtte op om at hold og en sport der er på vej til at blive en betydende sport i Danmark og er i kraftig fremgang. Ikke mindst også ift. at holde en fest når vores landshold spiller kampe. Så vi indretter igen hallen i røde og hvide farver. Inviterer danserne, maskotter og toastmasteren. Underholder publikum med sjove konkurrencer og festlige indslag. Så #BasketDanmark# kig indenfor i sommervarmen og få en hyggelig eftermiddag i sporten og i underholdningens tegn. 

Vel mødt til endnu en runde! 

(English version) 
Denmark, Albania and Belarus meet up in the third qualification round. 
"The qualification to the Europe Cup in 2021 has react it´ s third round. In a august window the danish team will face Albania and Berlarus from the first and second qualification round again, for the battle of three open spots in the main qualification round. Nine teams are stil playing for the three spots and Denmark, Belarus and Albania will play for the groupe title as only the winner will go on to the main qualification and play against the top european teams. The danish basketball federation wellcome both the Albanian and Belarusian team as well as fans and we are looking forward to yet another exciting round of basketball. 

We welcome you in Ballerup Super Arena." 


Praktisk information: 

- Dørene åbnes 90 minutter før kampstart. 

- Der må ikke medbringes mad, flasker og gashorn samt skarpe genstande og våben i hallen. Ej heller fyrværkeri & konfettikanoner. Visitation ved indgangen kan  forekomme.

- Bemærk at hvis du er kørestolsbruger er adgang for eventuel hjælper uden beregning og køb af billet online giver os en information om at vi skal sørge for plads til dig i hallen samt sikre adgangsforholdene til hallen. 

- Vi gør opmærksom på, at forsinkelser i det planlagte kampprogram kan forekomme og at vi bestræber os på at afholde eventet efter de planlagte tider. Dog kan forskellige uforudsete forhold spille ind på kampdagen og vi vil informere herom så godt det er os muligt. 

Aldersgrænse for børnebilletter er til & med 15 år. 

Danmarks Basketball Forbund 

Lokation

Ballerup Super Arena Final - May 19 Ballerup Super Arena, 4, 2750 Ballerup

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .